Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Trestní oznámení

JacobLunarForce

Hráč

4
30.3.2025 20:35, naposledy upraveno 30.3.2025 20:36 uživatelem JacobLunarForce

Podatel: Jacob Force
Adresa: San Andreas
Telefon: 735 520
E-mail: jacob.force@post.ic

K: Soud San Andreas
Datum: 30. 3. 2025

Věc: Trestní oznámení na Raymonda Brantleyho za špehování, vyhrožování, pomluvu a křivé obvinění

Odůvodnění:

Tímto podávám trestní oznámení na pana Raymonda Brantleyho z důvodu špehování, vyhrožování, pomluv a křivého obvinění.

Dne [uveďte datum] jsem zjistil, že pan Brantley mě bez mého vědomí sledoval a sbíral informace o mé osobě, čímž narušil mé soukromí a způsobil mi psychickou újmu. Dále mi opakovaně vyhrožoval soudním řízením a obviněním z údajných povinností, které nemám (například hrazení daní, kompenzací apod.).

Navíc pan Brantley veřejně šířil nepravdivé informace o mé osobě na online inzeratech, konkrétně na Leosight.cz. Tyto pomluvy mohly poškodit mé dobré jméno a profesní pověst.

Jsem přesvědčen, že výše popsané jednání naplňuje skutkovou podstatu trestných činů špehování, vyhrožování, pomluvy a křivého obvinění.

Záměr:

Žádám, aby soudní orgány prověřily uvedené skutečnosti, zajistily ochranu mých práv a přijaly odpovídající právní opatření proti panu Brantleymu.

Přílohy:

• Důkazní materiál: Odkaz na fórum – obsahuje relevantní informace týkající se špehování, výhrůžek a pomluv ze strany Raymonda Brantleyho.

• Další důkazy: Screenshoty zpráv, kde mi pan Brantley vyhrožuje soudem a šíří nepravdivé informace.

S úctou,
Jacob Force

včera v 23:42

Vážený pán Force,

po preskúmaní Vášho podnetu sme zistili, že bolo vypracované pomocou umelej inteligencie, čo znižuje jeho dôveryhodnosť a váhu.

Váš podnet však zamietame z dôvodu, že váš zámer je, aby uvedené skutočnosti preverili súdne orgány. Polícia San Andreas však nie je súdnym orgánom a jej právomoci spočívajú v preverovaní možného protiprávneho konania v súlade s príslušnými právnymi predpismi.

S pozdravom, ppor. Caitlyn Hensley