Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🏛️ Kongres San Andreas - březen 2025

4.4.2025 23:15

Kongres San Andreas
březen 2025

Kongres San Andreas a jeho březnové složení nám slibovalo mnoho, místo toho jsme byli svědky tragikomedie. Četli jsme mnoho volebních programů, které slibovaly zlepšení na půdě Kongresu, a slyšeli jsme mnoho slibů, které zůstaly pouze vyřčeny. Březen nepřinesl klid, pojďme se na to podívat.

Výsledky voleb už známe, pojďme si však zrekapitulovat březnové složení: Elizabeth Hawkins, Elise Swift, Donato Ortiz, Gonzalo La Emilio, Wilhelm Schultz, John Howard, Anatoly Kuzněcov, Zaira Valentine, Raymond Brantley a Robert Dragov.

Mnoho známých tváří usedlo do křesla kongresmana. Byli však přínosní pro San Andreas? Začneme aktivitou členů Kongresu při hlasování. Níže uvedený graf nám ukáže, jak jednotliví kongresmani hlasovali.

(Poznámka redakce: Nejméně aktivním kongresmanem při hlasování byl Anatoly Kuzněcov..)

Počet přednesených návrhů? Jasně, pojďme se podívat na další graf.

Ovšem důležitým aspektem je i komunikace Kongresu, prostřednictvím aplikace Vlády San Andreas, kde mohou občané sledovat jeho činnost.

(Poznámka redakce: Nejméně aktivním kongresmanem při komunikaci byl Gonzalo La Emilio. Nenapsal vůbec nic.)

Pojďme se podívat na konkrétní kroky, které Kongres učinil během svého funkčního období:
I. 4. dubna - Kongres se sešel na ustanovující schůzi (odkaz)
II.
Ředitelka DOCAR je zpět - Arianna Schultz byla opětovně jmenována do funkce ředitelky DOCAR (odkaz)
III. ANTARES? - ANTARES byl podroben inspekci, jak dopadla však nevíme (odkaz)
IV. Kongres aktivně hlasoval (odkaz)

A co tvrzení jednotlivých Kongresmanů z ustanovující schůze?

Donato Ortiz

Kongresman Ortiz tvrdil, že předloží návrh novely zákona o civilním letectví, který upřesní podmínky pro získání certifikátu CFI. Onu novelu jsem ale nikde neviděl.

Gonzalo La Emilio

Kongresman Emilio tvrdil, že chce předložit několik návrhů, které se měly týkat zlepšení hygienických podmínek v prostorách, kde se podává a prodává alkohol či občerstvení. Od ustanovující schůze o něm nic nevím, kromě příspěvku na sociální síti Iris, kde se plavil na lodi. Asi jsou priority jinde.

Robert Dragov

Kongresman Dragov hrdině tvrdil, že se bude zabývat problematikou prodejců a výrobců zbraní. Chtěl pro ně zajistit lepší podmínky, ale slyšel někdo o něčem takovém?

Wilhelm Schultz
Kongresman Schultz sliboval, že zabrání vstupu více než tří členů z jedné státní organizace (PSA, HZS, ZZS, DOCAR, ...) do Kongresu. Bohužel takovou novelu jsem nezaregistroval.

Anatoly Kuzněcov
Kuzněcov mi potvrdil, že se bude zabývat problematikou osvojení dětí a dětských domovů. Avšak od tohoto kongresmana jsem opravdu nic neviděl, kromě několika fotografií na sociální síti Iris.

Máte obavy?

Jak nahlížíte na březnové složení Kongresu? Kdo si dle vás vedl nejlépe a kdo nejhůře? Podělte se s námi o svůj názor na claude.carson@post.ic a pojďme doufat, že dubnový Kongres bude lepší.

Za Red County News
Claude Carson