Ahoj,
tímto bych chtěl požádat o unban nebo zkrácení trestu na mém herním účtu StefiX, trest mi byl udělen 26.10.2024 Game Moderatorem Havliii, následně mi byl trest prodloužen Game Administratorem SovietDog, trest mi byl udělen s důvodem Troll a DM.
V první řadě bych chtěl podotknout, že je dle mého názoru udělený trest oprávněný - naprosto chápu udělení trestu a taktéž délku trestu, rád bych se rozepsal o mém názoru ohledně uděleného trestu, ale nejdříve bych rád začal následujícím tématem.
Co jsem to vlastně udělal?
Již dle názvu této témy nebo jejím obsahu, dopustil jsem se porušení pravidla DM a Trollingu, jak zde již bylo zmíněno, ve zkratce, v tu dobu jsem se rozhodl server "vytrollit", tudíž jsem svým chováním poškodil několik hráčů a taktéž několik členů Admin Teamu, kteří se se mnou museli zabývat, dále jsem poškodil několik členů sboru PSA, dalo by se říct že jsem svým chováním poškodil sbor PSA jakožto celek...
Moje vyjadření
Tímto bych chtěl uznat, že jsem pochybil, udělal jsem nevratnou věc která mne dnes mrzí, v dobu kdy jsem ty dotyčné věci provedl jsem nevěděl jaké budou mít následky, v tu dobu jsem se věci pouze zasmál a bez váhání ji přišel, dnes mne mé chování přijde absurdní, mrzí mne že jsem takto poškodil komunitu a taktéž sám sebe, nejvíce jsem nejspíš poškodil @Havliii který se celou touto věcí musel zaobýrat, tímto bych se chtěl omluvit všem, které jsem poškodil, ať už hráčům kterým jsem zkazil v ten den RP akci, ať už PSA sboru, který jsem svým chováním poškodil a nebo celému Admin Teamu, nejvíce Havliiimu, kteří se touto situací museli zaobírat, byl bych rád kdyby mi byla udělena ještě jedna šance, jsem si vědom že mi bylo uděleno šancí po dobu mého působení na Skimu mnoho, ale pokud by mi byla udělena poslední šance tak věřím, že ji nepromarním.
Proč by mi mohla být udělena další, tedy poslední šance?
Nejdříve bych nejspíše začal tím, že od mého zabanování uběhlo již 164 dnů, což je skoro půl rok, od té doby jsem nenašel jediný projekt, který by se mohl vyrovnat Skimu, ať už komunita, herní systém či kvalita Roleplaye, žádný projekt se Skimu dle mého názoru nevyrovná, rád bych si opět zažil ten pocit mít na Skimu svou postavu a hrát za její příběh...
Co bych udělal, pokud by mi byla udělena poslední šance?
Nejdřív bych zmínil, že bych se ze začátku rozhodně nenechal zavést do ilegálního RP, jelikož vím, že jsem měl s tímto RP problémy, v první řadě bych se chtěl nechat zaučit tak, aby se mnou nebyly žádné další problémy, dále bych začal polehoučku, krok po krůčku bych své RP zlepšoval, nejspíše bych nejdříve začal u RPčka legální frakce s herními moduly, která je vcelku méně náročna na znalost RP, poté bych se dále stupňoval tak, jak mi to již daná situace dovolí.
Jsem si jist toho, že jsem zde dostal již mnoho šancí, ať už na účtu heilycz, na kterém mám 19 banů, nebo na účtu streexy, kde mám 11 banů, na konec, na účtu StefiX, kde mám 3 bany, s jedním permanentně trvajícím, ale byl bych rád, kdyby mi byla udělena poslední šance, šance, kterou naplno využiji tak, abych se nedostal do podobných problémů jako kdysi, vím že jsem za dobu mého působení udělal mnoho blbostí, ale myslím si že v určitých případech jsem přispíval kvalitě serveru, většinou za mé postavy v legálním rozcestí, o mých postavách v nelegálním rozcestí se to tak již říct nedá, proto jsem se rozhodl, že kdyby mi byla udělena poslední šance si na serveru zahrát, tak bych si dal dlouhou pauzu od nelegálního RP.
To, jestli si zasloužím další šanci již nechám na administrátorech @Havliii a @SovietDog , byl bych rád kdyby jste mi udělili poslední šanci, ovšem budu plně respektovat vaše rozhodnutí.
Děkuji za případné zvážení mé žádosti,
S pozdravem,
StefiX
Ahoj,
tímto bych chtěl požádat o unban nebo zkrácení trestu na mém herním účtu StefiX, trest mi byl udělen 26.10.2024 Game Moderatorem Havliii, následně mi byl trest prodloužen Game Administratorem SovietDog, trest mi byl udělen s důvodem Troll a DM.
V první řadě bych chtěl podotknout, že je dle mého názoru udělený trest oprávněný - naprosto chápu udělení trestu a taktéž délku trestu, rád bych se rozepsal o mém názoru ohledně uděleného trestu, ale nejdříve bych rád začal následujícím tématem.
Co jsem to vlastně udělal?
Již dle názvu této témy nebo jejím obsahu, dopustil jsem se porušení pravidla DM a Trollingu, jak zde již bylo zmíněno, ve zkratce, v tu dobu jsem se rozhodl server "vytrollit", tudíž jsem svým chováním poškodil několik hráčů a taktéž několik členů Admin Teamu, kteří se se mnou museli zabývat, dále jsem poškodil několik členů sboru PSA, dalo by se říct že jsem svým chováním poškodil sbor PSA jakožto celek...
Moje vyjadření
Tímto bych chtěl uznat, že jsem pochybil, udělal jsem nevratnou věc která mne dnes mrzí, v dobu kdy jsem ty dotyčné věci provedl jsem nevěděl jaké budou mít následky, v tu dobu jsem se věci pouze zasmál a bez váhání ji přišel, dnes mne mé chování přijde absurdní, mrzí mne že jsem takto poškodil komunitu a taktéž sám sebe, nejvíce jsem nejspíš poškodil [user:6007] který se celou touto věcí musel zaobýrat, tímto bych se chtěl omluvit všem, které jsem poškodil, ať už hráčům kterým jsem zkazil v ten den RP akci, ať už PSA sboru, který jsem svým chováním poškodil a nebo celému Admin Teamu, nejvíce Havliiimu, kteří se touto situací museli zaobírat, byl bych rád kdyby mi byla udělena ještě jedna šance, jsem si vědom že mi bylo uděleno šancí po dobu mého působení na Skimu mnoho, ale pokud by mi byla udělena poslední šance tak věřím, že ji nepromarním.
Proč by mi mohla být udělena další, tedy poslední šance?
Nejdříve bych nejspíše začal tím, že od mého zabanování uběhlo již 164 dnů, což je skoro půl rok, od té doby jsem nenašel jediný projekt, který by se mohl vyrovnat Skimu, ať už komunita, herní systém či kvalita Roleplaye, žádný projekt se Skimu dle mého názoru nevyrovná, rád bych si opět zažil ten pocit mít na Skimu svou postavu a hrát za její příběh...
Co bych udělal, pokud by mi byla udělena poslední šance?
Nejdřív bych zmínil, že bych se ze začátku rozhodně nenechal zavést do ilegálního RP, jelikož vím, že jsem měl s tímto RP problémy, v první řadě bych se chtěl nechat zaučit tak, aby se mnou nebyly žádné další problémy, dále bych začal polehoučku, krok po krůčku bych své RP zlepšoval, nejspíše bych nejdříve začal u RPčka legální frakce s herními moduly, která je vcelku méně náročna na znalost RP, poté bych se dále stupňoval tak, jak mi to již daná situace dovolí.
Jsem si jist toho, že jsem zde dostal již mnoho šancí, ať už na účtu heilycz, na kterém mám 19 banů, nebo na účtu streexy, kde mám 11 banů, na konec, na účtu StefiX, kde mám 3 bany, s jedním permanentně trvajícím, ale byl bych rád, kdyby mi byla udělena poslední šance, šance, kterou naplno využiji tak, abych se nedostal do podobných problémů jako kdysi, vím že jsem za dobu mého působení udělal mnoho blbostí, ale myslím si že v určitých případech jsem přispíval kvalitě serveru, většinou za mé postavy v legálním rozcestí, o mých postavách v nelegálním rozcestí se to tak již říct nedá, proto jsem se rozhodl, že kdyby mi byla udělena poslední šance si na serveru zahrát, tak bych si dal dlouhou pauzu od nelegálního RP.
To, jestli si zasloužím další šanci již nechám na administrátorech [user:6007] a [user:475] , byl bych rád kdyby jste mi udělili poslední šanci, ovšem budu plně respektovat vaše rozhodnutí.
Děkuji za případné zvážení mé žádosti,
S pozdravem,
StefiX