Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

(NÁVRH) Drunk System 🥃

eMkoo

Hráč

12
8.4.2025 15:23

Drunk system. Viz video.

https://www.youtube.com/watch?v=04YOoitHgts

Holub

Hráč

57
8.4.2025 15:27

Však ten už, byť teda v odlišné podobě, dávno na Skizmu je. Pro příště, namísto zbytečného spamu, by jsi mohl zkusit, zda daná věc na serveru NÁHODOU není. 

8.4.2025 15:31

Ahoj @eMkoo , prvně než začneš psát nějaké návrhy, tak si nejprve ověř, zda už to na serveru náhodou není. Dále bych ti doporučil (pokud máš více návrhů), tak je nejlépe sepsat do jednoho topicu, aby jsme předešli zbytečnému spamu.

LegitZett

Hráč

22
8.4.2025 15:37

Akože podľa mňa zbytočná vlna hejtu sa tu šíri.  Drunk systém, ktorý je na skime je vcelku jednoduchý a rozšírenie o to, že budeš mať item fľaše v ruke nie je vôbec zlý nápad. "Ale veď si hodíš status" a podobné argumenty, ja viem že možné to je, ale potom nepotrebujeme script na nič, pretože všetko si vieš pasívne zarpiť. No určite pridá k zážitku z hry, ak to reálne aj vizuálne vidíš.

8.4.2025 15:43

@LegitZett, tady nikdo nešíří hejt, spíš to myslíme s Holubem jenom dobře, protože opravdu stačí založit jeden topic, ve kterém budou rozumně sepsány návrhy. 😉

Holub

Hráč

57
8.4.2025 15:45, naposledy upraveno 8.4.2025 15:51 uživatelem Holub

@LegitZett Sám bych neřekl, že je to vyloženě hejt, když zohledním následující věci.

1. Jak píše Dejv Diskžokejovic, mohl to hodit do jednoho vlákna namísto toho spamu pěti různých vláken.
  2. To důležité, co je ve videu, je i na Skimu (alkohol, opilost, pohyb obrazovky). Je sice pravda, že ta fancy flaška v ruce vypadá dobře, ale zas buďme upřímní - je to potřeba? Ergo, když MTA má kolikrát problém, díky své 32-@bit struktuře, zvládat už to, co je na serveru. Navíc sám bych řekl, že stávající systém opilosti je přinejmenším akceptovatelný. Jistě, někteří správní alkoholici namítnou, že takto v opilosti nemluví, ale zase jsem byl svědkem toho, jak jistý alkoholik sebou, naprosto casually, švihnul na zem do rohu místnosti.
  3. Už v jiném z předchozích příspěvků hodil do návrhů něco, co je již sakra dlouho na serveru (/walk). Kvůli tomu i zvažuju, že sepíšu nějaké užitečné příkazy, ale nevím, kdy se mi bude chtít. Rozumím tomu, že neví o všem, co je na serveru (což je pak trošku problém, když takový člověk usiloval o helpera), to je pochopitelné (ostatně sám jsem se nedávno dozvěděl o příkazu, který mi umožní změnit registrační značku i na frakčním vozidle), ale zrovna věc jako je systém opilosti je něco, k čemu se může bez problému a jakékoliv průplavy dostat.
  4. Kdykoliv, kdy mě něco napadne, si prvně ověřím, zda taková věc už není.
  5. V souvislosti s bodem dva by pak působilo nešťastně, kdyby jsi takto neměl řešené veškeré nápoje a pokrmy. A tam se pak dostáváme i k problému výběru itemu a jeho pozice.

Reichard

Hráč

33
8.4.2025 16:08

Já nesouhlasím s Toastovým koncem bodu 2, podle mě systém opilosti akceptovatelný není, bo ve chvíli, kdy se do postavy na Skimě dostane 0,00000001 % alkoholu, začne mlXvit npsrzzmitelnO. To už je realističtější, aby mě script náhodně švihal o zem, jak Toast tvrdí, že údajně viděl.

jan38

VIP

57
8.4.2025 16:35, naposledy upraveno 8.4.2025 16:40 uživatelem jan38

Žadne nove druck systémy, upravit stavajíci aby jsme jim rozuměli, nebo snižit počet chyb, nebo občas to je když nekdo mluvi jazykem který neumíš v F6.
klidně mužeme přidat čím víc se napiješ tím vetší šance na automaticke chození /fallu