Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nabízím k prodeji - 2015 Mercedes-Benz SL500

FerryCZ

Hráč

30
8.4.2025 18:42, naposledy upraveno dnes v 08:58 uživatelem FerryCZ

NABÍZÍM K PRODEJI VOZIDLO 2015 Mercedes-Benz SL500

z důvodu toho že se mi sice vozidlo líbí, ale nelíbí se mi ovladatelnost vozidla,

Takže vozidlo dávám formou aukce.

2015 Mercedes-Benz SL500

• Informace o vozidle;

• VIN 19492
  • Najeto KM 4691
  • Změna laku na červenou,změna světel.
  • Spousta úprav aby se vozidlo udrželo na silnici. (Jsem schopna doložit protokol o úpravách)

Začínající příhoz 500.000kč

Minimální příhoz 100.000kč

>VZOR<

Jméno a příjmení;

Post/Tel;

Příhoz;

Vozidlo bych ráda buď prodala nebo beru i výměny za něco lepšího, nejlépe nějakou ameriku. (Ford Mustang,Dodgem atD.)

Tracy Noxova

FerryCZ

Hráč

30
9.4.2025 07:28

Chci jen připomenout že aukce bude trvat od 09.04-14.04.

(+ Dávám odpověď jelikož tu nějaký chytrák zaspamoval celé forum a moje inzerce se ztratila )

A jak jsem říkala beru i výměnu nejlépe za Ford Mustang.

Tracy Noxova

Bigwolfikstudio

Hráč

13
9.4.2025 12:44

Dobrý den možná bych měl zájem o výměnu... Bylo by možné doložit protokol o úpravách? Kontakt na mě: david.hudson@post.ic předem děkuji za odpověď - David Hudson 

FerryCZ

Hráč

30
9.4.2025 12:45

Dobrý Den pane Hudsone, je to možné jakmile budu moci zašlu vám na post protokol o úpravách.

S pozdravem

Tracy Noxova

FerryCZ

Hráč

30
10.4.2025 11:52

Připomínám že zbývají 4 dny do konce aukce o vozidlo, stále beru výměnu za Ford Mustang nebo něco lepšího v ceně Mercedesu.

Tracy Noxova

FerryCZ

Hráč

30
dnes v 08:59

Dobrá lidi, jelikož se od podání inzerátu nikdo neozval, a nic nepřihodil, tak aukci ukončuji a to hlavně z toho důvodu že jsem již vozidlo vyměnila za Ford Mustang GT 5.0 jak jsem několikrát psala že i výměna.

Tak snad bude novému majiteli sloužit dobře!

Tracy Noxova

(prosím o lock)