Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Poptávka – 1969 Dodge Charger 5.2 V8

Kaizen

Hráč

40
11.4.2025 20:29

Příjemný a ničím nerušený pátek přeji všem.

Mám vážný zájem o koupi Dodge Charger z roku 1969 s motorem 5.2 V8, což je nejsilnější motorizace, která je v rámci San Andreas běžně dostupná. Jsem si plně vědoma, že existují i silnější varianty, ale nehledám dovoz ani žádného speciálně upraveného Chargera. Mým cílem je najít vůz, který co nejvíce odpovídá specifikacím dostupným v našem státě.

Vůz nemusí být v perfektním nebo pojízdném stavu – pro mě je klíčová kompletnost a solidní základ pro renovaci. Preferuji originální stav, bez zásahů garážového "tunerství" – jistě víte, co tím myslím...

Jediná podmínka, která je pro mě nezbytná, je, aby označení VIN kódu bylo pod 10 tisíc.

Pokud takový vůz vlastníte, nebo víte o někom, kdo by ho prodával či se ho chtěl zbavit, budu velmi vděčná za jakoukoli informaci. Případně se mi můžete rovnou ozvat na můj post: natalya.kovalijova@post.ic

1969 Dodge Charger | Fusion Luxury Motors(Fotografie slouží pouze k ilustraci.)

Natalya Kovalijova