Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Uzavření onoho "skokanského můstku "

Walach88

Hráč

1
5.11.2020 19:08

Zdravím. 

Jsem asi jeden z mála hráčů, kterým skutečně záleží na kvalitě RP a snažím se vše RPit, tak jak se sluší a patří a strašně mě mrzí, když vidím lidi, když si z toho dělají prdel a neřeší to.

Ale abych přešel k tématu. Často vidím hráče jak skáčou přes ono moře do palamina přes ten skoro most. Bral bych to, kdyby skočili a řádně to zaRPili, ale to nedělají..Takže navrhuji nejaké uzavření oneho skokanského můstku. 

Doufám, že můj návrh dopadne dobře a zavře se to, aby se RP kvalita zlepšila.

Děkuji všem, kteří si tohle přečtou a budou o tom SLUŠNĚ debatovat. 

Příjemné hraní všem a zpříjeňme si tuhle Covid situaci.

5.11.2020 19:37

Jsem pro, reálně by sis tímhle skokem rozflákal nápravu. Na druhou stranu, je to hra. Otázka co na to hráči, nechám to na názorech ostatních.

JazeX

Hráč

71
5.11.2020 20:18

Starosta Palomina se na tohle určitě posvítí a navrhne uzavření na dalším zasedání krajské rady. Trochu ho znám, šikovnej chlap ;P

5.11.2020 21:52

O jaký most se jedná? Nemám představu, šlo by nějaké foto místa? 

5.11.2020 22:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Pat000

Hráč

23
6.11.2020 14:16, naposledy upraveno 6.11.2020 14:21 uživatelem Pat000

Ja by som to nechal tak a ak niekto ten skok nezaRPí, napríklad poškodenie auta, prípadne ak išiel rýchlo a nejak pri tom havaroval na strechu auta alebo tak a neRPil zranenia, tak to riešiť. Ale uzavrieť to, keď by to chcel niekto použiť a potom to slušne a správne RPiť, by už potom nemohol lebo by to chcel RPiť, ale nemôže, lebo by sa to zavrelo a nedalo už použiť. A tak by mal o RP menej, a tým aj viac nudy, pretože by nemal čo RPiť. Takže nechať to otvorené pre každého a poctiví to budú RPiť, ktorých to baví, napríklad tak, ako si spomenul ty, že teba baví RP a snažíš sa všetko RPiť, a (to som napríklad aj ja), tiež ma baví skoro všetko RPiť, aj podrobnosti, a tak by takí mali aspoň viac zábavy, pretože by mali čo RPiť, keď cez to skočia a takí, čo ich nebaví RPiť, a by to neRPili, aspoň poškodenie auta, tak trest. Myslím si, že by to malo zostať tak a bude to spravodlivé pre obe strany. Tých čo baví RPiť, by to RPili, keby skočili a tých čo nie, tak to už je ich problém, že to neRPia a budú mať trest.

6.11.2020 16:24

JazeX

Hráč

71
6.11.2020 21:33

Report z Leosight AT dashboard tool:
Number of RP events in location "Skokanský můstek u Palomina": 0 (none)

Neboj se, nikomu to scházet nebude.

9.11.2020 14:08

Dal bych tam dvě permanentní záterasy betonový který by šly projet mezi jen třeba na crossce
nabízí to možnost úniku před spravedlností při vykradení banky a s crosskou to prostě skočíš... 

wačuséj?

Pecanek

Hráč

16
10.11.2020 13:50

Já bych to nechal tak, pro nějaký blázny na krosce. Bohužel teď ale není žádná kroska. Max enduro, který nevím jestli by ten skok dokázalo. A abych se přiznal tak sem si ten skok taky jednou skočil :D