Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Power gaming, non rp injures (Carmine Morra)

včera v 19:35, naposledy upraveno včera v 19:58 uživatelem Mynyus

Dobrý večer všem,

dnes bych chtěl nahlásit jednoho hráče, přesněji hráče Carmine Morra  který svým jednáním  porušil x pravidel  

Celá situace začala cop provokingem, který byl sice diskutabilní, ale ve výsledku to vypadalo, že se hráč záměrně snaží vyprovokovat zásah policejních složek. Jezdil po MG což jistě dosvědčí volající hráči na 911, vjížděl do protisměru  a celkově působil dojmem, že jen čeká, až se někdo chytne. 

Ve zkratce, začal klasický pursuit s tím rozdílem že tam byly dvě vozidla a skončilo to tím že jeho kamarád ho nasunul do betonového sloupu (RIP). 

Po  zásahu vůbec nereagoval na své zranění (non-RP injuries), jako by se nic nestalo. Všechno korunoval powergamingem, kdy se snažil provádět akce,  které neměl zarpné (viz screen) a nebyly v dané situaci vůbec reálné – spíš jen zdržoval a komplikoval situaci ostatním. Například po nehodě kdy mám zlomené zapěstí a pohmožděný hrudník tak první věc co udělám je že si zamknu vozidlo.

Takhle si RP vážně nepředstavuju. Chápu, že každý může udělat chybu, ale nepůsobilo to dojmem, že by šlo o nedorozumění. Spíš naopak  že si z toho někdo dělá prdel.

Důkazy přikládám níže. 

https://streamable.com/hykii3

https://streamable.com/ia4t9k

https://imgur.com/a/WZfRyKR

PS: Omlouvám se že jsem ihned psal do OOC to jsem nemusel za to se velmi omlouvám a mrzí mě to. 

Díky za přečtení.

Mynyus Out.

Salsiii

Hráč

39
včera v 22:13, naposledy upraveno včera v 22:17 uživatelem Salsiii

Čau, dobrý večer,
o "cop provoking" se opravdu nejednalo. Nikdo vás nevyhledával ani na vás nebyl upnutý. Na rychlostních radarech jsme nepřekračovali povolenou rychlost, aby jsme vám nedávali zbytečný důvod k pursuitu. Netuším, co tomu předcházelo, ale pursuit započal tím, že jsem nezastavil na značce STOP, když si stál někde za rohem, nepletu-li se. Chápu, že to mohlo vypadat jinak, ale nebylo a není to tak.

Náraz do sloupu měl být sehrán lépe. Byl jsem ve stresu a kolega furt do mě hustil, abych rychle nastoupil k němu do auta, a tak jsem se rozhodl, že si status napíšu až tam. Ten byl, podle administrátora přiměřený. Zamčení vozidla po vystoupení byl spíše zvyk, než pokus o něco skrýt nebo tě zdržet. V tom autě nic nebylo, což si později zjistil. Nechápu, kde jsi vzal ten powergaming, když moje postava neochrnula. Co se týče zamčení vozidla, tak to je automaticky RPeno přes ame. Nevidím důvod, proč bych to měl někam vypisovat, když to sám neděláš.

Když je tu mluva o tom powergamingu. Rád bych věděl, jak se ti podařilo vystoupit dveřmi řidiče, když byly blokovány mým vozidlem. Je to opravdu také reálné, jak zmiňuješ? Mimochodem, mohl si to taky zaerpit, když na to tolik dbáš.

Byl jsem kontaktován administrátorem, který se situací zabýval. Vzhledem k situaci mi nabídl, že se udělá Re-RP, na které jsem přistoupil jako všichni ostatní, nebo dostanu ban. Jelikož se jednalo o Re-RP, nastoupil jsem do vozidla a vrátil jsem vozidlo do původního stavu, což zahrnuje i zamčení vozidla, jelikož bylo před nárazem zamčené. Opravdu to nebyl pokus o zdržení.

Tu si opět otevřel dveře i přes to, že je blokovalo moje vozidlo a vystoupil na kapotu mého vozidla, bez vhodného sehrání.

Zde si opět začal vytvářet OOC situaci, kdy si reagoval na mé /do v lokálním chatu a začal mě poučovat o tom, že to nebylo řádně RPeno i přes to, že to nevíš. Mimochodem, je vtipné, že někomu píšeš co má jak dělat, ale pak to sám neděláš. Poukazuješ na kvalitu RP, ale pak to tvé vypadá takhle:

Na závěr bych se ti chtěl omluvit za situaci předcházející reportu a za mé IC chování, které se tě zřejmě dotklo.

Looney

Hráč

2
včera v 22:40

dobre si ho vyškolil

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

Turk0s

VIP

14
včera v 22:43

Pakliže můžu říct svůj názor na věc, tak jsem spíše asi na straně Mynyuse hned z několika důvodu

Na prvním clipu lze vidět na tachoměru něco okolo 200 s tím že BMW stále ujíždí, nářaz do rohu sloupu by měl omnohem větší impakt a člověk, než by se dokázal rozkoukat, tak by už byl dávno obklíčen PSA, nikoliv že se jentak vstane a doběhne do druhého auta

To mě přivádí k druhé věci

Že status by jsi si měl zarpit již při nehodě, rovnou by to bylo vhodné, že po zapsání statusu, by si možná v tu dobu nabil znovu vědomí a dokázal si teda běžet, rozumím tomu že při ujíždění může být nějaký adrenalin, ale i tak náraz v 200 je náraz v 200 a to se prostě nedá omluvit 

Powergaming mi tam teda příjde taky a to jen z důvodu, že při nehodě prostě nějaká ta dezorientace je, nemluvě o tom, že při takové nehodě je za
1. fraktura auta ( možné zaseknutí dveří )
2. pyrofuse, což je pojistka, která odpojí baterii v připadě nehody, nebo to odpojí jednotkově, což by zabránila odemčení vozidla a poté vystoupení a poté zamknutí
Je možné že by tě vůz pustil ven, ale zamknout by se ti určitě nepovedlo https://imgur.com/a/eYC5x0v (odkaz na zdroj) 

K dalším věcem se nevyjadřuji, z důvodu toho že neznám pořádně kontext.

včera v 22:47

Díky za obsáhlou reakci.

Začnu pěkně od konce. Tato situace se mě vůbec nedotkla, spíše mi přišlo úsměvné, to jak jsi mi to poté schválně zdržoval. Ve smyslu že musím šáhnout do peněženky abych vytáhnul OP ale budiž. Taktéž mi přijde velmi vtipné že borec co trefí betonový sloup poté vyskočí jak laň  a poté bude chtít argumentovat tím že jsem nerperil to že vylézám s vozidla přes script kde ty zde ukazuješ jasný screen,  který dokazuje že je tam mezera takže díky ti za obhajobu. 

(( tak jsem se rozhodl, že si status napíšu až tam. Ten byl, podle administrátora přiměřený.)) Ano trochu později nevadí, nebo je běžné že mám autonehodu a vzpomenu si na to až naskočím do jiného vozu? Mohu se tedy rozhodnout když budu mít nehodu že mám zranění až potom ? 

((Vzhledem k situaci mi nabídl, že se udělá Re-RP)) To bylo mi to podáno spíše tak že pokud nebude Re-RP tak podáš stížnost takže musíte se domluvit kdo lže. 

(( kolega furt do mě hustil, abych rychle nastoupil k němu do auta,)) Teď jsi nejsem jistý jestli to myslíš ooc nebo IC jelikož doufám že jsi se právě nenaprášil k metagamingu. 

Za to vytváření ooc situace se omlouvám a jsem schopen za to nést i následky.

Nemám co více k tomu říct. V případě že dostanu ban za ty dveře očekával bych že ho dostaneš i ty a nebo tedy mohl bych požádat taktéž o Re-RP?  

Nemám co k tomu co více napsat necháme rozhodnout AT 

Hezký večer všem :) 

Salsiii

Hráč

39
včera v 23:21

Já o stížnosti neřekl ani slovo ani jí nikomu nevyhrožoval. Jak jsem uvedl, nehoda měla být sehrána lépe obdobně jako u tvého zatčení. Jediné o co jsem se snažil bylo to, aby si to sehrál pořádně když se jednalo o to Re-RP, které bylo utvořeno z nějakého důvodu, a bylo mi nabídnuto místo banu. Budu se opakovat, ale to zamčení vozidla byl zvyk než úmyslná věc. Pyrofuse jsem opravdu nebral v potaz, protože neznám veškeré bezpečnostní funkce vozidel, respektive mi to v ten moment nedošlo a nevidím důvod, proč bych to měl studovat kvůli ujetí hlídce a tahat takové věci do extrému, když tu stále máme policistu vystupující skrz auta nebo vyndávající doklad přes zavřenou peněženku. K tomu metagamingu ani k zdržování se už nebudu vyjadřovat, zřejmě se mě tu snažíš obvinit ze všeho možného, jinak si to nedokážu vysvětlit.