Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

PSA


6.11.2020 20:53, naposledy upraveno 16.4.2021 12:46 uživatelem fatdog4561

Předchozí příspěvek jsem smazal, tímto bych se rád omluvil všem, které jsem do tohoto tématu zahrnul. Blbě jsem pochopil to RPní cizí země a né ČR. Děkuji

Michael

Hráč

19
6.11.2020 21:11, naposledy upraveno 6.11.2020 21:12 uživatelem Michael

Ahoj,

jediný postihnutý jedinec na serveru jsi ty. A pokud nevíš co teď děláš, tak já ti to rád připomenu. Ty tady mixuješ a u toho brečíš, jak všichni se proti tobě spiknuli, což není úplně pravda. Jelikož to co si včera udělal nebylo na úrovni rozumně přemýšlejícího tvora. Nadále zde zmiňuješ moc soudní, která je dostatečně omezena. V tom s tebou naprosto souhlasím, ale je to z nějakého důvodu. Co ti ale můžu zaručit je, že ten systém se osvědčil a tak prostě funguje a fungovat zřejmě nadále bude. To, že ty si vybíjíš své komplexy není chyba naše, ba naopak tvoje. To, že si odmítal RPit zase není naše chyba. Ty si myslíš, jak jsme všichni porušovali pravidla, přitom stačilo dát jediný report, kde by celá akce byla rozebrána od začátku profesionálem. Já ti kamaráde rád řeknu, kde je chyba. Chyba je v tobě a v tvém tolerování potřeb ostatních osob. Poprosil bych, abys se u příští stížnosti zamyslel, jelikož ty něco předvedeš na serveru a pak se snažíš vše hnát přes OOC. 

EDIT: Pokud chceš něco nadále rozebírat, tak se stav na TS3. My si tě rádi vyslechneme :-).

Rataj udělil za tento příspěvek varování: Porušení pravidla č.6

Lofanek

Hráč

32
6.11.2020 23:59, naposledy upraveno 7.11.2020 00:17 uživatelem Lofanek

Ahoj,

absolútne súhlasím s odpoveďou Michaela, stačí sa najskôr pozrieť na seba, trošku sa zamyslieť a až potom kritizovať. Si presne ten človek, ktorého by som zaradil do skupiny tých, ktorí jednoducho neznesú IC následky, medzi ľudí ktorí zrejme nechápu rozdiel medzi OOC a IC situáciami, medzi ľudí ktorí nepoznajú azda najzákladnejšie pravidlo hrania RP - OOC situáciu vytvára LEN člen admin tímu a medzi ľudí, ktorí "vyštudovali 10 právnych škôl a majú za sebou niekoľkoročnú prax".

 

Potom tu existuje druhá skupina ľudí, s ktorými si dokážeme perfektne zaRPiť, ľudí, ktorí dokážu vytvoriť perfektnú RP akciu, pričom ich na konci ako PSA dokážeme chytiť a pod. A ľudia, ktorí si proste dokážu či už IC alebo OOC vstúpiť do svedomia a uznať svoju chybu. (proste vidim že parkujú to sprosté auto na zákaze, tak prečo s tým chcú ísť na správne? Pretože majú 12 rokov a pred menom titul JUDr.).

A teraz keď sa nad tým zamyslíme, ktorá skupina sa večne sťažuje? Presne tak, tá v ktorej si ty.

7.11.2020 15:55

Proč v textu dvakrát zmiňuješ, že justiční systém podle tebe funguje špatně, když jsi IC nic k soudu nedal a u žádného soudu nebyl? Na serveru je od spuštění dostupný systém odvolávání k soudu, kterého zatím nikdo nevyužil, tedy žádný soud neproběhl. To však není vina špatně nastaveného justičního systému.

Froxiss

Hráč

11
11.11.2020 10:07

Zdravím, když už to tu rozebíráte tak se přidám...

Od samého začátku co se znovu spustilo Skimo tak je tu dost problémů s PSA takže je zde vypíšu.

1, Non-RP driving- Členové PSA si očividně myslí že když jsou u PSA tak ty auta vydrží více než ostatním hráčům páč to jak jezdí že do vás úmyslně bourají a poté do ooc píšou “rp rp rp” a přitom se 3x přetočí přes budku potom vemou dvě lampy a daj vám čelní a vystoupí bez injuries s tím že civil musí erpit ale on ne...

 

2, Camping u převozů- Pokuď vím tak je dost nelogycké že PSA bude campit u ilegal převozů to tady ani potom nemusí být ty převozy protože ujet tomu jejich Non-RP drivingu je docela těžké.. Tohle by se mělo napsat přesně do pravidel co můžou nemůžou u převozů.

3, Vězení- Když už vás dostanou tak vás většinou odveze sanitka kde se erpí jen u nehody a poté je to vždy skip.. Takže vás PSAčka vemou rovnou do vězení a můžete icly říkat co chcete ale to je spíš IC ale OOCly vám píšou jen deb... kok.... no nic kloudného samé výmluvy že jezdí RP a potom vás dají do vězení dle svého uváženého času.. Který si myslím že by měl být krátký páč každej nehraje 10hodin denně.

 

 

více mě toho zrovna teď nenapadá ale tohle stojí za uvážení si myslím

 

11.11.2020 11:57
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~92