Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Seville Boulevard Families

NapalSK

Hráč

11
21.5.2025 22:54, naposledy upraveno 31.8.2025 11:27 uživatelem NapalSK

💚 Seville Boulevard Families 💚

Seville Boulevard Families (SBF) je skupina z Willowfieldu, čo drží spolu a reprezentuje svoj hood.
Naša farba je zelená 💚, jazdíme lowridery a držíme si svoje ulice proti každému, kto by chcel skúsiť prešľapovať cez náš block.

🕶️ Ako to celé začalo

Neboli sme nikdy žiadny boháči.
Vyrástli sme medzi panelákmi a ulicami, kde každý deň cítiš tlak – polícia na každom rohu, díleri, gangy a život, čo ťa núti makať alebo padnúť.

My sme nechceli stáť bokom.
Naša ulica, Willowfield, bola náš domov a chceli sme ju udržať čistú od cudzích, čo sa snažili pichať svoje tagy a tlačiť sa sem s dealom.

Najprv to bola len partia kámošov z blocku – street ball, hudba, jazdy po meste.
Ale postupne sme začali chápať, že ak nechceme byť len malí chlapci, musíme si vybudovať rešpekt.

A tak vznikla familia, ktorá stojí jeden za druhého.

🌆 Čo robíme

Nebudeme sa tváriť, že sme svätí – ulica nás živí:

💨 Predávame weed, koks, PCP – veci, čo sú všade na blocku.
🚗 Kradneme káry, hlavne lowridery a klasiky, čo majú štýl.
💵 Vybavujeme rešpekt cez výpalníctvo a chránime naše ulice.
🔫 Keď treba, spravíme prepad alebo fight, lebo nikto nebude behať po Willowfielde a tváriť sa, že tu vládne on.
🎨 Tagy na stenách, rap, street vibe – tak sa ukazujeme svetu.
👊 A hlavne – ťaháme mladších hore, nech vedia, že byť SBF znamená niečo viac než len farba na tričku.

💚 Rivality a rešpekt

Naši najväčší nepriatelia sú Ballas – tam nie čo riešiť, tá nenávisť je hlboko.
Ale nežijeme len pre beef.
S niektorými gangami máme neutral, pokiaľ rešpektujú naše pravidlá.

Nechceme vojny všade, ale ak niekto skúsi náš hood, tak si koleduje o problémy.

🚘 Náš štýl

Lowridery sú pre nás srdcovka – keď sadáme do áut a jazdíme po meste, cítiš, že to je viac než len šoférovanie.

To je naša kultúra, náš štýl, náš spôsob, ako ukázať svetu, že Seville Boulevard Families stále žijú a nikdy neskončia.

👉🏿 Ak chceš byť súčasťou niečoho, nie len stáť na rohu ako no-name, pridaj sa k nám.
Seville Boulevard Families čakajú na tých, čo majú odvahu, srdce a rešpekt. 💚

Discord: tyler_one368 | p4twik

Tronix

Hráč

9
14.6.2025 13:37

Přikládám pár screenshotů.

29.8.2025 18:18

Tronix

Hráč

9
30.8.2025 12:07, naposledy upraveno 30.8.2025 21:37 uživatelem Tronix

Dnešní půlnoc v Montgomery - vyprávění Tavona

Všechno to vlastně začalo tím, že jsme s mým psem Sylvestrem chillovali v Montgomery. Dělali jsme to co děláme každou noc když se tam zrovna nacházíme, snažíme se bavit s lidma o čemkoliv. Bylo to něco okolo 23:000:00 když tam zrovna po nějaké době driftovali tři SUVčka a v tu chvíli se udál naprostý CHAOS. Tak jsme se rozhodli že pojedeme pryč zpátky do našeho blocku. A v tu chvíli se ozvala po celém Montgomery střelba z kratké zbraně.

V mým okolí se všichni rozutekly a já s mým psem jsme utekli do aut a odjeli do Los Santos kde jsme chillovali v hoodu, jezdili na BMXkách. Potom nás to tam přestalo bavit a tak jsme se rozhodli dojet zpět do Montgomery obhlédnout situaci. Sylvester se ptal lidí co se tam stalo, ptal se i Policistů. Ale to je nepodstatné celkem k tomu co se tam dělo.

Setkání s 18th street

No, před setkáním s nimi dojel do Montgomery náš žlutý přítel Katsuki. Kterého jsem se následně zeptal či bych se nemohl povozit v jeho Zetku, což mi on povolil. Tak jsme jezdili chvíli po celém Montgomery a najednou když jsme projížděli kolem pizzérky tak jsme zaslechli křik něco ve smyslu "jděte pryč!" Tak jsme tam zastavili a šli omrknout situaci, no vůbec jsem z té situace nic nepobral jen to že nějaká žena na ně vytáhla zbraň a oni poté od ní odešli trochu dál. Následně na místo dojeli Policisti a začli celou situaci řešit.

S tím že si na stranu vzali tu ženu a někoho k ní ještě. A všech cca 8 černochů vzali trochu opodál a začla se celá situace řešit. Což nás moc se Sylvestrem nebavilo a tak jsme odjeli zase pryč doufajíc že třeba odejdou, mezitím sem si je i stihl vyfotit z auta jak vypadají kdyby náhodou něco nastalo. A poté jsem odjel do Los Santos opět chillovat. A po nějaké delší době jsme se vrátili zpět do Montgomery kdy se tak nějak všichni začli rozcházet. Sylvester tam potkal člena Grove Street Families představil se mu jako Ryan.

A tak se spolu nějak dali do řeči a po nějaké chvíli se Ryan zeptal Sylvestera zda-li by mu neukázal náš hood mezitím co já jsem se šel prospat na chvíli. Tak mu Sylvester ukázal náš hood a z ničeho nic tam byly všude tagy již zmiňovaného gangu 18th street. Tak se je rozhodli všechny přetagovat zpět na naše a poté jeli do Montgomery no a tam už se začli hrotit, po nějaké době co se tam společně hrotili jsem se probral a došel sem tam taktéž, načež Ryan už útočil na lidi z 18th street. Načež tam padlo několik nadávek atd. a tak nějak tam všichni začli vytahovat svoje pálky a nože. Po nějaké chvilce hádaní se Ryan zaměřil na jednoho a začal na něj útočit začal tím že do něj strčil a poté další z nich na Ryana vytáhl pálku a udeřil jej do hlavy.

Mezitím co se to vše dělo mě jeden z člen z druhého gangu chytl za krk aby mě držel u sebe, načež jsem já do něj začal strkat ať se na to vysere, vůbec jsem nevěděl co se pak dělo zamnou jelikož jsem se pustil do něj. Poté mi od něj přistála rána na bradu a na to hned dojelo první policejní auto a tak jsme se všichni rozutekli (https://streamable.com/bo2wmv) s tím že jediný kdo tam zůstal byl Ryan. Tak jsme se spolu se Sylvestrem schovali za jednu z budov. Po nějaké chvilce kolem běžel jeden člen z jiného gangu a tomu jsme řekli ať běží za svýma psama, že ho necháme protože nechceme být zmrdi a jít dva na jednoho. Poté jsme situaci sledovali z povzdálí, Ryana naložila sanitka a my jsme po asi 15ti minutách mohli konečně odjet. 

Jelikož mojí Impalu blokovalo policejní auto kvůli tomu že tam policajtka vyslýchala nějakou ženskou a poté co policistka popošla trochu dál tak jsem nasedl do auta, Sylvester do svého a jeli jsme co nejrychleji pryč a vydali jsme se hledat hood 18th street. Projeli jsme pomalu celé Los Santos a nenašli jsme jej a tak jsme se ten den rozhodli to zabalit a jít spát.

Fotky z RP: Imgur: The magic of the Internet

Na závěr bych chtěl dodat, že jsme hráči, kteří se snaží RP především užít. Náš gang není o bezhlavém střílení se všemi, jako to často bývá u jiných nelegálních frakcí na serveru. Celý gang stavíme na oldschool stylu a snažíme se držet atmosféru klasického RP.

Poslední dva měsíce jsme si dali pauzu, ale teď jsme zpět – sice v menším počtu, ale to nám vůbec nevadí. Neustále hledáme nové způsoby, jak si tvořit RP. Ať už je to obyčejné ježdění a skákání na BMX, projížďky auty po městě, nebo cokoliv jiného, co nás napadne – vždy jde hlavně o zábavu a zážitky.

Stále hledáme nové členy. Nevadí ani pokud jste v prostředí nelegálních skupin úplní nováčci – rádi vás zaučíme a pomůžeme vám se do RP dostat.

Pokud byste se k nám chtěli přidat, neváhejte se ozvat mně na Discord: p4twik nebo Napalovi na Discord: tyler_one368.

Pokud jste dočetli až sem, díky moc za váš čas. Jsme rádi, že se najdou lidi, kteří se zajímají o to, co na serveru tvoříme. A třeba se i vy přidáte a stanete se součástí našeho příběhu. Peace ✌️

Tronix

Hráč

9
31.8.2025 03:36

Půlnoční street basketball s členy 18th street

Začalo to tak, že jsme s mým psem Sylvestrem jezdili po vesničkách. Já jsem se poté stavil v autobazaru, abych se podíval na nějaká auta, která bych si mohl koupit. Sylvester se mezitím jel podívat do Montgomery, zda se tam nenachází někdo, s kým by mohl navázat konverzaci. Zahlédl tam dva členy gangu 18th Street, ke kterým následně přistoupil poté, co viděl, že tagují v Montgomery, a zeptal se jich, co tu pohledávají. Mezitím mi přes vysílačku řekl, ať za ním dojedu do Montgomery.

A tak jsem tedy dojel do Montgomery a navázal s nimi friendly konverzaci bez jakýchkoliv nadávek či urážek. Jeden z nich navrhl, že bychom si mohli zahrát street basketball v Los Santos poblíž jejich hoodu na basketbalovém hřišti. Souhlasili jsme a vyrazili na zmíněné hřiště. Tam jsme se s nimi následně potkali, pozdravili, vysvětlili si pravidla a šlo se hrát.

Souboj byl dost vyrovnaný a po nějaké době jsme se rozhodli, že si zahrajeme vyřazováka. Nezapomněli jsme si samozřejmě znovu vysvětlit pravidla a šli jsme na to. Souboj byl opět vyrovnaný, s tím že 18th Street vyhrálo nad Seville Boulevard Families 3:2. Všichni jsme si poděkovali za hru, prohodili pár slov ohledně nastávajícího brawl fightu a poté se oba gangy vydaly svou vlastní cestou.

Fotky z RP: Imgur: The magic of the Internet

Tronix

Hráč

9
31.8.2025 23:14, naposledy upraveno 2.9.2025 23:58 uživatelem Tronix

Večerní fight s 18th Street

Dneska konečně došlo na to, o čem se dlouho jen kecalo – face to face brawl s 18th Street. Začalo to někdy kolem šestý večer, když jsme se se psama sešli na místě, kde bylo domluveno, že se to vyřeší po staru, bez zbraní, jen čistý fight.

Bylo to 3 na 3 – já, Tyrone a Boogie proti jejich trojce. Atmosféra byla hustá, každej věděl, že tohle není jen random potyčka, ale něco, co rozhodne, kdo má jaký koule stát si za svým gangem.

Fight začal tvrdě, každej rozdával i schytával rány. Bylo to dost vyrovnaný – chvíli to vypadalo, že padnem my, chvíli oni. Nakonec to skončilo tak, že nikdo pořádně nelehnul, všichni jsme byli rozbití, ale stáli jsme na nohách. Remíza.

Po fightu jsme si podali ruce, poděkovali si za férovku a navzájem uznali skill – protože ať se to někomu líbí nebo ne, oba gangy víme, že respekt na ulici se nedává zadarmo. Potom jsme nasedli každej do svých aut a odjeli zpátky do svých hoodů, každej s pocitem, že tohle bylo správný.