Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva z 09.11. 2020 - Hromadná dopravní nehoda dvou osobních automobilů skončila velkou tragédií


Petan09

Hráč

20
9.11.2020 10:21, naposledy upraveno 9.11.2020 10:23 uživatelem Petan09

Hromadná dopravní nehoda na hlavním tahu z Las Venturas do Los Santos

 

Dne 08.11.2020 kolem 10 hodiny večerní se na křižovatce z Las Venturas do Los Santos při čemž se střetla dvě osobní vozidla. Vozidlo Policie San Andreas, Ford Explorer nedal přednost v jízdě protijedoucímu vozidlu na pozemní komunikaci a střetl se s vozidlem Mercedes-Benz. Svědci nehody neodkladně informovali tísňovou linku 911. Dispečer předal zprávu záchranným složkám a po městysu Montgomery se rozhoukali sirény vozidel s právem předností jízdy. Zdravotnická záchranná služba na místo přivolala 3x vůz RZ ve složení posádkou RZP, přičemž byl zavolán lékař z nejbližší výjezdové stanice Montgomery. Do několika minut byli všechny záchranné složky na místě a začali s vyproštěním a ošetřením pacientů. Do několika minut se na místo dostavil lékař a společně s dalšími složky domlouval další postup. Prvotní bylo vyprostit zaklíněnou osobu z vozidla Policie San Andreas Ford Explorer, jelikož u policisty byla zjištěna zástava srdce. Vyproštění trvalo několika minut, jelikož vozidlo byla silně poškozeno. Po vyproštění začali záchranáři společně s lékařem rescucitaci. Tato spolupráce byla přínosem jak pro záchranáře, tak pro policistu, jelikož se policistu podařilo nahodit. Lékař neprodleně informoval Fakultní nemocnici Las Venturas, jelikož nebyl k dispozici letecký transport, pacienta převezla Zdravotnická záchranná služba ke stabilizování do Fakultní nemocnice Las Venturas. Do několika minut Zdravotnická záchranná služba transportovala druhého zraněného může se středně-těžkým zraněním do Faklutní nemocnice Los Santos. Po stabilizování pacienta ve Fakultní nemocnici Las Venturas byl policista neprodleně transportován na specializované středisko do Fakultní nemocnice Los Santos. Po šetření Policie San Andreas vozidlo Ford Explorer nedal přednost jízdě vozidlu Mercedes-Benz a střetl se sním. Díky rychlé a úspěšné spolupráce všech složek záchranného systému se naštěstí nehoda obešla bez následků smrti.

Zdravotnická záchranná služba varuje občany státu San Andreas aby dbali na zákony o provozu a řízení na pozemní komunikaci a při jízdě s vozidlem pečlivě sledovali okolí jízdy a zamezili tím případné srážce.

Zdravotnická záchranná služba San Andreas upozorňuje řidiče aby nesedali za volant s přítomností omamných látek, jako je například alkohol nebo drogy. Také upozorňujeme řidiče aby dbali bezpečnostním opatřením na pozemních komunikaci a umožnili plynulí průjezd vozidel s právem předností jízdy složkám IZS. Upozorňujeme vás aby jste dbali na upozornění Zdravotnické záchranné službě Hlavního města Prahy! Může vám to zachránit život!

Zdravotnická záchranná služba San Andreas děkuje všem účastněným za skvělou spolupráci která vedla k úspěšnému kroku. Dále prosíme občany aby jakékoliv problémy zhoršující váš zdravotní stav, nahlásili pečlivě dispečerovi tísňové liny 911, neboť vám to můžeš zachránit život! Také prosím občany aby zbytečně nezneužívali tísňovou linku 911 prosbou, jestli aktuálně je vyhlášen nábor. O náborech vás budeme neprodleně informovat pomocí vládních opatření.

Pro Zdravotnickou záchrannou službu MUDr. Petr Polikowsky Ph.D. MBA

ILUSTRAČNÍ FOTOGRAFIE


 


Powered by LeoSight IFS
LT~22