@Redrey - R8 v osmiválci je rarita, ale ne taková. Sám vím o jedné, ale mělo by jich být víc (cca 3-4 kusy aspoň). Fun fact - s nitrem to auto bylo nezastavitelné. xd
S tou Giulií jsi mě dostal. O ní ani nevím, že je na serveru (jsem měl vzato, že Quadrifoglio/Quadroformaggi je jediná varianta). Dost možná jsi našel něco, co je ještě vzácnější než to, co jsem prvoplánově zde uváděl. :D
Zkusím zjistit co ta Alfa. Žádnou jsem za celou dobu hraní neviděl a je dost možné, že jsi objevil něco, co na serveru skutečně nikdo nemá (sledujte pak zítra ten nálet na Deaton s tím, že si to tak tři lidi koupí xd).
@SLJayy - Tu mi dneska někdo psal na Discordu. A ne, není. Vím o minimálně čtyřech kusech, dvě prošly skrz mou hlavní postavu (jednu z nich mám, tu druhou jsem bohužel prodal :< )
[user:6551] - R8 v osmiválci je rarita, ale ne taková. Sám vím o jedné, ale mělo by jich být víc (cca 3-4 kusy aspoň). Fun fact - s nitrem to auto bylo nezastavitelné. xd
S tou Giulií jsi mě dostal. O ní ani nevím, že je na serveru (jsem měl vzato, že Quadrifoglio/Quadroformaggi je jediná varianta). Dost možná jsi našel něco, co je ještě vzácnější než to, co jsem prvoplánově zde uváděl. :D
Zkusím zjistit co ta Alfa. Žádnou jsem za celou dobu hraní neviděl a je dost možné, že jsi objevil něco, co na serveru skutečně nikdo nemá (sledujte pak zítra ten nálet na Deaton s tím, že si to tak tři lidi koupí xd).
[user:12930] - Tu mi dneska někdo psal na Discordu. A ne, není. Vím o minimálně čtyřech kusech, dvě prošly skrz mou hlavní postavu (jednu z nich mám, tu druhou jsem bohužel prodal :< )