Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh

včera v 08:32, naposledy upraveno včera v 16:50 uživatelem Pulotulo

Čauko admini/devs,
hraju Skimo RP už nějakej ten pátek a musím říct, že mě to  baví. Ale chtěl bych navrhnout něco, co by podle mě zlepšilo celkovej vibe serveru – přidání novejch aut do hry.

Upřímně, ty auta co tam jsou teď, jsou už tak trochu ohraný. Furt potkáváš ty stejný auta dokola, což je po čase trochu nuda. Větší výběr aut by dodal serveru nový možnosti neříkám že jich tam je málo ale chtělo by to něco jiného – víc stylu, víc roleplaye a hlavně víc zábavy. Každej by si mohl najít to svoje a víc se vyjádřit i skrz auto, což k RP dost patří.

Navrhuju třeba:

• dat moderní auta (BMW, Audi, Tesla… něco co fakt jezdí po silnicích)

• případně něco do tuning stylu pro car meety a street racing RP

Bylo by super, kdyby se auta obměňovala nebo třeba jednou za čas přidaly nový modely, ať to není pořád stejný. A klidně i možnost, že si hráči budou moct hlasovat, jaký auta se přidají.

Myslím si, že by to serveru fakt pomohlo – přitáhne to nový hráče a ti stálí budou mít zase důvod trávit víc času ingame.

Klidně bych mohl poslat pár návrhu.

Díky, že se o Skimo RP staráte, a doufám, že tohle vezmete v potaz.
Mějte se a díky za nejlepší server 🙏.

a... Ano pomohla i s něčím chatGPT... :D

FerryCZ

Hráč

31
včera v 08:39

Hele kdybych měl upřímně potkat na skimu například BMW M5 E60 nebo E39,E34, tak to je jako každý server na mtačku, hold tam máš starší modely třeba i číst dosti stejné návrhy, že další vozidla se už přidávat nebudou. Nedokážu si na skimu představit novou generaci vozidel. Myslím že víc tady budeš mít nesouhlasů a dostaneš odpověď typu - vozidla se žádné přidávat nebudou. Nebo tak něco.

Myslím že právě tímhle je to Skimo nějak originální, starší modely vozidel dělají Skimo nějak vyjimečným. 

A vozidlo si na skimu můžeš vytunnit dost, na to tam je mechanic systém díky kterému můžeš na auto přidat spoustu věcí.

bit

Hráč

56
včera v 13:03

Nový auta se na Skimo přidávat nebudou

včera v 13:04, odstraněno včera v 13:04 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

jan38

Hráč

61
včera v 13:57

Vic aut vic paneti vic crashu, 

Obmenovani koupim si bentley a druhy den z toho bude audi uuulet

včera v 16:51

Díky všem za názor, byl to pouze návrh, pochopil jsem a to stačí :D.