Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Změny na portále - červen 2025

22.6.2025 22:47

Ahoj všem, chtěl bych vám oznámit pár aktuálních změn v rámci portálu.

V první řadě náš AT v momentální chvíli opustí @SedliX a @Awoo. Nic neprovedli, jen jsou neaktivní protože teď mají jiné starosti a my jim samozřejmě křeslo v AT držíme, kdyby se chtěli kdykoliv vrátit. Obě jména v komunitě znamenají hodně, jsou to takoví veteráni, kterým vděčíme za mnohé.

Další změnou v AT je povýšení @Havliii na GA. Samozřejmě i u dalších členů AT monitorujeme jejich aktivitu, úspěchy a prohřešky. Je možné, že nějaké další změny v AT ještě budou následovat.

Pročítali jsme také vaše návrhy a stížnosti, taktéž odpovědi v nedávném anonymním dotazníku. Z toho také vyvozujeme nějaké potřebné změny, na kterých budeme pracovat. To nám ale ještě chvíli potrvá, než se dopracujeme k nějakým výsledkům, takže se prozatím zdržím podrobností.

Zásadní změnou také bude, jak řešíme stížnosti na AT a hráče.

U stížností na hráče (bavíme se o té sekci na fóru) je problém, že je to jeden z 4 různých způsobů, jak někoho za něco nahlásit a je opravdu zbytečné mít tolik různých komunikačních prostředků. Zejména pak, když na fóru je to veřejně videt a tak tato možnost může být atraktivní pro zesměšnění nějakého hráče a naopak zbytečná a nesmyslná, když chceme zachovat anonymitu nahlašujícího (což chceme vždy).

Tuto sekci proto zrušíme, nahlašujte porušení pravidel do reportů ve hře nebo do ticketů na webu či Discordu.

Podobný problém je u stížností na AT. Většinou se zde objevují dlouhé slohovky, které pošpiňují a lynčují nějakého administrátora pro zraky veřejnosti místo toho, aby se nahlašující hráči zaměřili na to co je opravdu důležité - poukázat na porušení pravidel nebo nevhodné chování ze strany člena AT a ideálně k tomu dodat důkazy, abych to já mohl vyhodnotit. Stížnosti na AT jsou velmi důležité a slouží především pro mě - abych zajistil, že administrátoři budou dělat co mají dělat, chovat se dle kodexu a obecně jít příkladem.

K zajištění takové zpětné vazby samozřejmě potřebujeme, aby ani nahlašující nebyl vystaven nějakému výsměchu, ponížení nebo i zasednutí ze strany administrátora, kterého nahlašuje. Proto je vhodné u stížností na AT zároveň zajistit anonymitu nahlašujícího. Administrátoři se zodpovídají mně jakožto majiteli portálu a je jen důležité, abych s nimi probral věci, za které jsou nahlášené, není ale potřebné, aby viděli, kdo je nahlásil.

Proto stížnosti na AT taktéž přesuneme na Discord a to do sekce pro vedení portálu, do které v tuto chvíli vidím pouze já. Se souhlasem nahlašujícího hráče dané tickety třeba přiřadím jiným administrátorům, avšak jinak bude zachována důvěrná konverzace a pouze obsah stížnosti (nikoliv její autor) bude předána nahlášenému administrátorovi k případnému vyjádření.

A konečně se dostáváme k přihláškám do AT a obecně náboru. Tam nás také čekají změny. Budeme po dlouhé době otevírat nábor přímo do AT (bez postupu skrze HT) a obecně proces náboru měnit, taktéž i Helper Team čekají změny. U těchto dvou zásadních změn se brzy dozvíte více informací. Nábor brzy vyhlásím v samostatném příspěvku, @Dzardys pak také uveřejní aktualizaci ohledně náboru do HT.

Máte k tomu nějaké komentáře či připomínky? Směřujte je do odpovědí tohoto příspěvku.

23.6.2025 07:25

Pražské jaro has begun

23.6.2025 16:02

Ještě jsem zapomněl zmínit jednu důležitou změnu - pozice TGM již není měsíční zkušební lhůta, ale jedná se zkrátka o standardní první úroveň v AT, která je nyní bez časového omezení.