@kubikulax No tak situácia v HZS bola úplne inak, jak sa rozpráva a ešte k tomu IC vec, tak neviem čo mi tu za to nadávaš v OOC.
Spolupráca s cheaterom je tiež vysvetlená, za to som nemohol. + Sám Markos sa doznal k cheatovaniu a ja by som sa ani nečudoval, keby je to pravda. Ale to už si nevytiahol, prečo?
Mňa napadá milion rôznych odpovedí na ten komentár, ale aby si si vybral práve poznámky na aim, o ktorom ani nevieš či ho mám alebo nie je tlak.
O tej kvalite RP zase neviem, ja som videl opak a asi by sa somnou dosť ľudí zhodlo.
"Blbá otázka blbá odpověď" - Ja som sa na nič nepýtal, tak čo tu rozprávaš? xd
[user:14695] No tak situácia v HZS bola úplne inak, jak sa rozpráva a ešte k tomu IC vec, tak neviem čo mi tu za to nadávaš v OOC.
Spolupráca s cheaterom je tiež vysvetlená, za to som nemohol. + Sám Markos sa doznal k cheatovaniu a ja by som sa ani nečudoval, keby je to pravda. Ale to už si nevytiahol, prečo?
Mňa napadá milion rôznych odpovedí na ten komentár, ale aby si si vybral práve poznámky na aim, o ktorom ani nevieš či ho mám alebo nie je tlak.
O tej kvalite RP zase neviem, ja som videl opak a asi by sa somnou dosť ľudí zhodlo.
"Blbá otázka blbá odpověď" - Ja som sa na nič nepýtal, tak čo tu rozprávaš? xd