Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o zkrácení banu

1 2

jozkoo

Hráč

26
7.7.2025 22:54, naposledy upraveno 7.7.2025 23:13 uživatelem jozkoo

Len teda k tomu že si nedostal upozornenie.

EDIT: Za mna hrot neni len ked niekoho uražaš alebo tak ale aj to že niekoho strielaš nie? :D

Turk0s

Hráč

18
7.7.2025 23:07, naposledy upraveno 7.7.2025 23:08 uživatelem Turk0s

ale to bylo upozornění o něčem jiném.. né o zbraních...

Filipkko

Hráč

34
7.7.2025 23:24, naposledy upraveno 7.7.2025 23:30 uživatelem Filipkko

Oujé, sevas všichni co si tajsto čtou.

Sice se mě tahle debata netýká, ale každej má právo na svý vyjádření.

No, abych pravdu řekl, přijde mi to celý jako zbytečný ta žádost o UN-Ban a tak celkově, dle screenů které jsem za celou dobu viděl (nebudu zmiňovat o koho jde, a kdo mi screen zaslal) mi nesedí že by jeden z Vás měl právo na ten unban.

Hele, vemte si to takhle, rasistické narážky aight je to hnusný. Dzardys tedy daného hráče potrestal tak jak měl a spravedlivě.

No, jenomže to nebylo chvíli ty vaše "hroty".... mezitím, co já stojím v Montgomerry (jako všichni) Mezitím, co ti SLUŠNĚ jan odpoví na tvojí otázku.

Chápeš jo, prostě um jo.

No, debata pokračovala a najednou vypadlo tohle....

Prostě, chápete ten princip ne? Jan odpovídá na jeho otázky (jo sice se ho tam nikdo neptal že mu PSA ukradli hodiny).

No, aby to nebylo jen na jedné straně tak i jan je perlička, přesně pro to, s unbanem ani na jedné straně nesouhlasím.

Tu se opět rozjel turkos-pt.2

(btw sorry že to není na imguru, nefunguje mi a neznám jiný apky a spoiler je trapnej celkem, nesedělo by to ke kontextu).

No, každopádně rychlý shrnutí, ban na 90 dní neublíží, co si budem oba jste dost staří (žádná urážka btw), máte i reálnej život jako ostatní, proto si taky myslím, že není co řešit. Vyserte se prostě na hroty nebavte se ignorujte se a třeba si cestu k sobě najdete to už je na Vás jak si to nastavíte, ale aby jste se přes posranou klávesnici hádali je celkem trapný a ubohý. Každej umí klikat na písmenka jako třeba teď já xd.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

K druhé žádosti o UB nemám co dodat, nějaký screeny nebo tak, já sám ban za svojí blbost k tomu se nemám co vyjadřovat "pokud neumíš pravidla tak neerpi ilegál". 

Ode mne asi vše, kluci jděte sáhnout na trávník bo #stejnenicnejede víšjak, reálnej život důležitější než připosraná hra, hroty si cpěte do obličeje a né do chatu.

To samé pro Vás diváci taky šup ven víšco.

Filipkko Pís Out! ✌ (ceňte logy bo jsem je hledal půl hodiny).

Papy

Hráč

43
7.7.2025 23:26, naposledy upraveno 7.7.2025 23:31 uživatelem Papy

Čau strejdo

Hele, i když sice mám ban a na hru se nepodívám ještě celkem dost dlouho, ale to teď není důležité řešit zde mně.

Každopádně chci sem prdnout něco, co furt neustále zaslejchám.

Hele, sice RPit dobře můžeš umět, ale trošku toho chování a respektu k těm lidem, jak ICly tak i OOCly (Nebo ICly si dělej co chceš, co mi je do tebe)

Vůbec nevím kolik ti je, ani jak dlouho seš zde na tomhle serveru. Ale to, že máš za potřebí si neustále brát někoho do huby, hned někoho koho poznáš tak máš nějaké připomínky na tu osobu.

Bro, tohle mi nepřijde ani zdaleka normální...

Hraješ si na to, co nemáš a ještě doslova zbytečně. Tolikrát jsem i zaslechl jak se bavíš s ostatníma.

Nehraj si zbytečně na chlapa, takhle ze sebe děláš jen ženu. Nechci tě tu nějak urážet nebo nějak ti skákat na úsměv, ale alespoň se vzpamatuj a chovej se.

Nejsem ten typ člověka, který by ti řekl "Bavíš se takhle? Tak pojď, dáme si to, přijeď a dostaneš" Ale myslím si, že bys tu tečku mezi oči dostat měl (To není ani žádná výhrůžka, nebo spíše já to tak neberu)

Nechci tu nějaké varování, jen sem píšu pravdu, a celkově to, co neustále slyším od ostatních. 

Nic špatného jsem nenapsal, snad...Ale tak snad to někdo pochopíte, protože plno z vás si tohle určitě čte a věřte tomu, že do huby si vás bral určo.

Nic, zbytečně potom budu psát s prominutím hovna. Napsal jsem jen své.

Ty se aspoň kroť se svým chováním, ban by ti měli nechat. Hyp

7.7.2025 23:49

Stačí, tu diskuzi tady utneme.

Žádosti o unban řeší administrátoři, a ti jediní v tom mají nějaké slovo.

mattyszek489

Hráč

1
7.7.2025 23:57

no...co na to rict, proste turek od okurek no

marekvoe udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
11.7.2025 23:26

Na žádost hráče, to tady uzamykám.

1 2