Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na strážníka 457, 562.

MrKys

Hráč

24
8.7.2025 02:07

Podatel: Nick Bacon

Věc: Stížnost na strážníka 457, 562.

Odůvodnění: Dobrý den, dnes 8.7.2025 jsem v brzkých ranních hodinách jel po dálnici s kamarády a zastavila nás hlídka policie. Konktrétně dvě slečny s odznaky 457 a 562. Traffic stop proběhl v pořádku, ale  slečna 562 mi udělila pokutu za nevzpůsobilé vozidlo na pozemní komunikace. Mělo to být skrz mou SPZ: BIG TITS. Tímhle bych se chtěl zeptat na odpověd, protože slečny mi nedokázali odpovědět. Prý má udajně být 'tits' protizákoné na spz dávat. Bohužel to už jsem se já nikde nedočetl, že by to tam nemohlo být a na odboru dopravy mi to slečna přepsala bez problému. Myslím si že tam by měli vědět co na spz patří a nepatří. Pokud se pletu, poprosím o objasnění, děkuji. 

Záměr: Tímto bych chtěl poprosit o objasnění a případné vymázaní pokuty z rejstříku

30.7.2025 17:01

Vážený pane Bacone,

Na základě §14 článku 4. zákona č. 3/2018, Zákon o provozu na pozemních komunikacích, platí následující:

„§14 Registrační značka vozidla nesmí obsahovat hanlivé či vulgární výrazy v jakémkoliv jazyce.“

Registrační značka „BIG TITS“ obsahuje v angličtině jednoznačně vulgarismus („tits“ – vulgární označení pro ženské poprsí). Tím naplňuje definici výrazu „vulgární v jakémkoliv jazyce“, jak výslovně zakazuje citované ustanovení zákona. Z tohoto důvodu tato registrační značka není v souladu se zákonem a nesmí být používána.

Policistka, která udělila pokutu za nevhodnou registrační značku, tak učinila oprávněně, a není důvod pro výmaz z rejstříku.

S přáním hezkého dne,

ppor. Pedro Guzman, M.A.
Policie San Andreas