Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stáhnutí GTA ? možná ?

Belty

Hráč

6
včera v 19:37

Ahoj,
rád bych navázal na tohle starší téma, protože řeším podobný problém, ale s trochu jiným záměrem.

Nejde mi o žádné mody, úpravy, grafická vylepšení ani nic podobného – hledám čistou, původní verzi GTA: San Andreas, která je plně kompatibilní s MTA. Jsem dlouholetý fanoušek Rockstar her a vlastním v podstatě všechny jejich tituly, včetně Definitive Edition trilogie. A právě tady nastal problém.

San Andreas v rámci trilogie (Definitive Edition) bohužel MTA nerozpozná, protože jde o zcela jinou verzi hry postavenou na jiném enginu. Až po zakoupení trilogie mi došlo, že jsem nikdy nezakoupil/nezískal klasickou verzi San Andreas, kterou MTA vyžaduje.

Zkoušel jsem projít různé obchody – Steam, Rockstar Launcher i různé keyshopy – ale zdá se, že původní verze už není oficiálně k sehnání. Všude narážím jen na remasterovanou trilogii, která je sice hezčí, ale pro moje účely naprosto nevhodná.

Moje otázka tedy zní:
Dá se dnes ještě nějak legálně získat klasická verze GTA: San Andreas, která funguje s MTA?
Klidně bych si ji znovu koupil, klidně jen klíč – ale zatím jsem nebyl schopný ji nikde dohledat. Pokud by někdo věděl, kde ji pořídit, nebo měl zkušenost, jak to obejít (crack) , byl bych moc vděčný za radu.
Nebo zda někdo pokoušel a podařilo se nějak propojit s MTA a zprovoznit to... ???

Díky předem za jakékoliv info!

bit

Hráč

56
včera v 19:54

Dneska se legálně GTA: SA snad ani nedá získat. Méně legální možnost je si koupit Steam klíč ze šedýho trhu za přestřelenou cenu... Jinak tady se na crack na hru neptej, jinak dostaneš přes prsty. :)

Belty

Hráč

6
včera v 20:16

Jak říkám nedělá mi to problém zakoupit chápu že pirátění někdo nemusí.. Ale jak jinak se mám dostat hře která se nedá koupit.. proto se ptám zda někdo nemá už zkušenost se stahováním, na nějaké stránce... četl jsem si dost forum ostatních portálu a zatím co jsem pročítal tak to není uplně bezpečné někde něco stahovat.. A všude co jsem koukal jsou většinou ceny 3000 kč za klíč pro steam. Chtěl bych se zase podívat do skima, a nevím zda chci za to dávat 3000 a ještě k tomu nedostat pojeb ?

Fejlaks

Hráč

29
včera v 22:08

Ahoj, myslím si, že tohle by ti mohlo posloužit.
klik

Holub

Hráč

61
včera v 22:27

Sám vím, jaká to je agónie. Dřív jsem stahoval na jistém portálu začínající na IGG a končící na... to je jedno. Kdysi tam bývala čistá kopie, přímo jako ISO, teď je tam jen Defektivní edice a GTA IV:San Andreas Beta (ať je to co je to). Možná jiné stránky budou cesta. 

Jednu kopii, trošku ripped (odstraněné některé zvuky), má Heavy. Možná k ní ještě někde bude mít odkaz. 

Takhle - prošel jsem si bazoš (mé oblíbené místo na hledání pitchovin). Jedna kopie na PC na prodej, ale je to součást nějakého bundlu za 3k. Takže pass. 
Marketplace time! Našel jsem kopii za 1500. Jediný inzerát :') 
https://www.facebook.com/share/1EBR4od2B6/

Tolik k legálním cestám. Vím, že bych to neměl dělat, ale můžu ti zkompilovat RGS verzi a někam ti ji uploadnout. Není to úplně správné, ale nic lepšího se asi nenabízí.