Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na strážníka

Webbed

Hráč

29
včera v 22:52

Podatel: Nicolas Murphy

Věc: Stížnost na strážníka Kiara Mendez

Odůvodnění: Dobrý večer, dnes 14.7.2025 okolo půl jedenácté večer jsem dostal pokutu za stěrač vozidla, ve výši 100000 korun českých, za porušení vyhlášky 1/2020-M. Svůj vůz jsem parkoval před odborem dopravy a čekal jsem na zájemce o koupi vozu. Zájemce o vůz se zdržel a tak jsem si pešky skočil na benzínu pro sendvič a auto tam nechal. Když jsem se vrátil po pár minutách, u vozidla stálo vozidlo PSA a strážnice u mého vozu. Doběhl jsem k nim, slušně jsem pozdravil a řekl, že čekám na zájemce o vůz, nutno také zmínit, že jsem nebyl v té době držitelem řidičského průkazu, takže jsem s autem nemohl odjet, auto mi tam dovezl kamarád. Bylo mi řečeno, že to není jejich problém a dostal jsem pokutu ve výši 100000 korun českých, vlastně za to že jsem chtěl prodat své auto. Také jsem prosil o to, zda nemohou chvíli počkat, že si to odvezu nebo zařídím odvoz. Nepřijde mi to moc férové a chtěl bych to nějak vyřešit, ideálně smazáním pokuty. Předem děkuji moc za odpověď. S přáním hezkého dne Nicolas Murphy.

Záměr: žádost o prověření či smazání pokuty, dle mého neoprávněné.