Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unbanik plsky

1 2

Hitblek

Hráč

Fórum ban
včera v 21:38

Hej nazdar kamaradi (zmrd dzardys, mozna i curak) chci se zeptat na unbanik valam na plazi jezdim lambu a premislym nad skymo řp jak to bilo uzasne uau. Clayton Pakowskyj mi chiby zyvotny laska mylujyho uwau. Spitujy svedomym jak spitihnev dopice 350 vhajzlu aghhhhha. Hraju uz tam 3mesice a nikdo o tom nevi. Jmeno Ewelyn Parker. Elizabeth Hafkins mnam mnam. Doufam ze dzardis zavola policie a rataj zavola do meho internetu na cyjti 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování, troll

KojotiQ

Hráč

Fórum ban
včera v 21:42

jj real beatrice ranieri jsem ja, kokoti  nevi že jsme na serveru i přes ban celkem ez ez nuly unban nechci to je zbitecni protoze sy spoofnu hru znovu bohuzel rataj nekoukej se na me pls ja se stidim dzardys ti si udelej unbani za penizi a videlas jako svyne unban tadi dostat nejdě tak proto to tu uz kakam promyn hafly myluju te a radku neboj znovu zasukame lovyskuju vas 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování, troll

Hitblek

Hráč

Fórum ban
včera v 21:44

diki za odpoved pane polycajt dufum ci na slovensku mate zadarmo auta protoze bude emigrace do spanělska uwau. jeeeejiijeeee. iron man ze me budu a budu delat spagety na portugalskem festivalu zeme nezeme uwau

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

KojotiQ

Hráč

Fórum ban
včera v 21:46

tak tohle je fakt odpoved na levelu tralalelo tralala  jak ty modre niki co ma na nohach curackej zralok, JJ jsy fakt felak curaku podvadel sy me s pakowskym v aute sy mu honyl a on to mel rad. Jsy fakt slapka curaku to i bombardyny guzyny je lepsy skyller jak ti, to ze sy mu honil v aute je v pohode, akorat me sere ze si zacal sahat na muslycku to= me jakjo fakht sere jakoze toto jefakt uplne yeee je jaaa asss haircut nixxaaa

Hitblek

Hráč

Fórum ban
včera v 21:48

curacku kde hajzle dokaz to nemuzu za to ze mam lepsi muslicku a mas ma levelu cinyminis hajzle, tung tung jeeejijeee jeste jednou reknes ze kopacak je lepsi jak hristne na golfovem stadionu tak ti napalip ty frajere jeeejiiijeee

KojotiQ

Hráč

Fórum ban
včera v 21:49

bráškooo co to meleš 😭😭😭💀💀 nemuzes mit lepsi muslicku kdyz ja mam ultra giga shiny golden muslicku z kinder vajicka limited edition 😤😤😤 TUNG TUNG TUNG to je moje kouzelny zaklinadlo a kdyz ho reknu tak mi vyletej 3 pizzy a jedna je mluvící a rika "kopej do nehoaa" 😡🍕💥

a kopacak je jen pro ty co neumi drzet lzici ty trajere 😂😂😂 ja hraju hristne na golfovym stadionu s drakem a on rika "SWINGGGGG" a pak odleti mic do marsu uwau 🌍➡️🪐

napalis mi? neee bratranec mi rikal ze kdo napaluje, tomu spadne rohlik na zem a uz nikdy nebude mit tavenak 😭😭😭 tak budme kamarad pls dám ti jednu moji sbiratelskou mrkev 🥕 je magicka! JEJIIIIJEEE

daviddemeter

Hráč

Fórum ban
včera v 21:49

jasne ti sy taki zmrd  ti sy bil taki uzasni neboj se  rasi bes hrat roblox 

KojotiQ

Hráč

Fórum ban
včera v 21:50

drz oucz davddemente to je nase konverzacecuraku

daviddemeter

Hráč

Fórum ban

brasko Kojoti souhlasim ty pico 

KubaMader

Hráč

16

caucaucaucau hele poradim ti jedno pravidlo, ktere funguje prevazne na shitmo (skimo) /sukejkonezmrde a da ti to unban a stahne cheaty aj spoofer vis tak posilam klicenku kolacku cauahoj.

1 2