Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

poslední slovo a konečné (zneužití bugu dzardys)

včera v 13:35, naposledy upraveno včera v 13:58 uživatelem Delhitblek

Zdrávíčko, jen bych tady chtěl něco upřesnit. Nejedná se o žádost o unban, protože dost pochybuji o tom, spíš jsem si zcela jistej, že se na server už nedostanu. Budu mluvit o tom jak celou situaci vidím, protože nám ta situace furt leží v žaludku a nebudu se tady obhajovat, celkem jsem to s prominutím zkurvil. Předpokládám ten kdo to čte (dzardys) si říká: ´´Ježiš už zase on´´. A chápu to, protože naše arogance a tupost vás už musí štvát. Asi snad každý ví co se stalo je to půl roků, co jsme dostali permy. Podali jsme si po dvou měsících žádost a mysleli si jak dostaneme unbany a bude vše jako dřív, ale byli jsme na omylu. Pan Dzardys nám hned ujasnil, že bude za naše činy pykat, na druhou stranu chápu, že 3 fakani přijdou na server a pak obejdou puzzle který celý server luští (aspoň doufám), a z té druhé strany to nechápu přijde mi, že na nás lidi hledí jako kdybychom zabili irl několik lidí, přitom je to stejně jenom hra a lidé to hrají z několika důvodů, buď kvůli komunitě, nebo kvůli úniku z reality, protože rp server je něco jako druhý reálný život a pro některé zábavnější než jejich. Kdybych tady psal jen kvůli té permě tak asi dobrý, ale my dementi jsme si šli koupit spoofer od lidí kteří tady na serveru obcházejí bany. Byla to úplná blbost, nejen, že jsme museli využívat svá data kvůli jiné ip adrese, ale stejně se na nás hned přišlo, protože jsme rpili jakože nic. Jestli můžu zmínit člena at týmu, teď už GA Haviliiho a tobě kámo dlužím můj respekt a tato situace mě mrzí a vím že nás teď vidíš, jako na kluky co se chovají jako děcka a úplně zbytečně a ani se ti nedivím a patří ti můj repsekt, protože mi přijdeš jako sympaťák se selským rozumem, který jedná s lidma s respektem jak se patří a přeji si celou situaci vymazat jakoby se nidky nestala a promiň. Tak pokračujeme…po 2. banu jsme se skimem rozloučili a rpili jsme fivem, jooo takovou pičovinu jsem snad v životě nerpil, fakt totální blbost, děcka si tam hrajou jen na gangstery a irl by se nikomu ani nedokázali dívat do očí. A pak už jsme to vzdali a napsali sem na leostight a začali spamovat totální mrdky a chápu přístup Dzardyse, protože dva pubertální geronti si dělají prdel s lidí, která přijde vtipná jenom jim, i když je to hrozně trapné, každý si tim někdy v životě prošel, je to normální cyklus dospívání, ale i nám to přijde po čase trapné, když se na to člověk koukne, a proto ti chci Dzardys jen říct abys to věděl a že to bude těžké PROMIŇ, nic proti tobě nemám jen děláš svoji práci a lidem jako já se dá těžko věřit, proto tento vytvořený účet odstraním a už mě tu nidky neuvidíš, protože vím jaký ty na mě máš názor a brát ti ho nebudu. Každý jsme člověk a každý rozumný člověk má stejnou jednu vlastnost a to je prozření, jen jsem se chtěl trochu vypsat, aby si o nás celý tato komunita nemyslela, že jsme jen dementi, kterým je vše uprdele a budou si hrát na frajery všeho. Tímto se loučím se s celou leosight/skimo komunitou je mi to líto a vím, že unban rozhodně mít už nikdy nebudu to jsem si na miliardu procent jist a tímto říkám SBOHEM. A NEBUĎTE STEJNĚ HLOUPÍ JAK MY A UŽÍVEJTE TENTO RP SERVER A CHOVEJTE SE K ATEMAU S RESPEKTEM, VŽDY MAJÍ PRAVU, PROTOŽE VÍ CO DĚLAJÍ, JE TO JEJICH PRÁCE.

MarkasLTP

Hráč

13
včera v 16:08

Ahoj, jen maličká otázka, tys dostal ban a za to že jsi ho dostal tak chceš ukončil RP skimo? rozumím tomu tak spravně nebo?

včera v 16:12

čauko, hele posral jsem to jak nejvíc jsme mohl, takže nepředpokládám, že mě AT vezme zpět

bit

Hráč

56
včera v 18:19

Main character syndrom. 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
dnes v 00:02

No spíš ti akorát přidáme ban i na tento účet.

Vlastnictví více účtů není povoleno, nové už si nezakládej.