Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Predaj upraveného Raptoru, Scanie, pár vozidiel a Mrakodrapu v Los Santos

KIK0

Hráč

49
včera v 01:25, naposledy upraveno dnes v 02:44 uživatelem KIK0

Zdravím, rozhodol som sa predať značnú časť svojho majetku. Ak máte o niečo z ponuky záujem, pokračujte prosím podľa uvedeného vzoru. Ak za niečo požadujem napríklad 20 miliónov, neponúkajte mi výmenu za dve BMW 540i – na takéto ponuky nemám čas ani záujem. Preferujem predaj, no v prípade serióznych ponúk je možná aj výmena

1. Ford Raptor 6.2L V8 Reinforced
Vozidlo je špeciálne upravené do terénu a váži niečo cez 6 ton. Ide o pojazdný tank na kolesách. VIN: 6814. Má množstvo úprav a najazdených len pár tisíc kilometrov.
Cena: 30 miliónov korún.

2. Scania R730 V8
Ťahač je špeciálne upravený, dosahuje maximálnu rýchlosť 125 km/h. VIN: 26142. Najazdených má len pár tisíc kilometrov.
Cena: 25 miliónov korún.

3. Range Rover Evoque
Bežný model s niekoľkými základnými úpravami. VIN: 15074, najazdených pár stoviek kilometrov.
Cena: 1 milión korún.

4. Mercedes-Benz S500
Vozidlo má niekoľko základných úprav. Všetky chrómové časti vrátane kolies sú začiernené a prahy sú doplnené o AMG lištu. VIN: 16296, najazdených pár tisíc kilometrov.
Cena: 5 miliónov korún.

5. Chevrolet Tahoe LTZ 5.3 V8 FlexFuel AWD
Vozidlo má niekoľko základných úprav. VIN: 1513, najazdených pár tisíc kilometrov.
Cena: 4 milióny korún.

6. Mrakodrap v Los Santos
Viac ako 25 podlaží, veľký bazén, garáž, výrobná stanica a mnoho ďalšieho. Ideálne na osobnú prehliadku. Adresa je Pershing 223 ((5587))
Cena: 10 miliónov korún. 

Číslo aukcie:
Meno a priezvisko:
Kontakt:
Suma:

wilhelm.schultz@post.ic / 354955

Wilhelm Schultz

Develon

Hráč

45
včera v 18:03

Pokud je cena za Tahoe pevná , ráda se ho ujmu. Pokud máte zájem o prodej tohoto vozu , kontaktujte mě na post sofia.ferrer.martinez@post.ic   Děkuji předem. Sofia Ferrer Martinez

vyhonek25

Hráč

13
včera v 19:07

Zdravím rád bych se podíval na ten mrakodrap musel bych ho vidět
kdyžtak mi napište na post filip.kuca@post.ic

Filip Kuca

KIK0

Hráč

49
dnes v 00:20, naposledy upraveno dnes v 00:29 uživatelem KIK0

Aktuálne je na mrakodrap prihodených 12 milónov súkromnou cestou. Na Tahoe prihodili dvaja ľudia rovnakú sumu a to 4 miliony. Na Mercedes S500 je momentálne ponuka 5 milionov taktiež súkromnou cestou.

Wilhelm Schultz

((@Develon@vyhonek25))

KIK0

Hráč

49
dnes v 02:41

Mercedes S500 je predaný, rovnako aj Raptor. V prípade záujmu o ťahač som otvorený možnosti jeho predaja formou splátok. Ak ide o začínajúcu firmu, ktorá si nemôže dovoliť vyplatiť ťahač naraz, som ochotný predať ho na splátky, na konkrétnych podmienkach sa dohodneme osobne.

Wilhelm Schultz