Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o unban

3.8.2025 11:05

Ahoj. Tady M4to. Byl by jsem rád kdyby si to admini přečetli hlavně Havli. Minulý rok sem dostal ban za cheaty. Vím že máte nulovou toleranci k cheaterum ale za zkoušku nic nedám. Za ten rok sem měl čas přemýšlet nad tím co sem provedl a zjistil sem že mi Skimo chybí a že vlastně jsem udělal total blbost. Za ten rok jsem zpytoval svědomí a dost jsem se změnil. Přemýšlem jsem nad "starými dobrými časy" jak jsme s kluka hráli skimo. Skimo mě v tu dobu strašně bavilo i když sem dostával furt bany protože jsem neuměl ještě rpit. Ale i tak to byla sranda. Na skimu sem potkal dost dobrých lidí se kterýma se bavím doted. S jedním sem se dokoncel poznal aji osobně. Skimo mi dalo dost.  Omlouvám se havlimu který musel semnou řešit permu je to super admin snad nejlepší co tu je zasloužil si povýšení. Ted budu mluvit k tobě Rataji. Doufám že si tohle promyslíš. Myslím si že bych si zasloužil druhou šanci. Děkuji moc předem.