Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení trestní minulostí

kubikulax

Hráč

16
včera v 09:21

Podavatel: Vitorio Salazar narozen 2.3.1985

Věc: Zrušení trestního rejstříku

Odůvodnění:

Vážený soude,

touto cestou se na Vás obracím s žádostí o výmaz dvou záznamů z mého rejstříku trestů, které se týkají stejného přestupku – pokusu o útěk před policií. V obou případech šlo z mé strany o zkratové jednání, kdy jsem jednal v panice a strachu. Ihned poté jsem však vždy plně spolupracoval s policií a nesnažil se nijak eskalovat situaci nebo vytvářet konflikt.

S odstupem času upřímně lituji svého chování a uvědomuji si, že to nebylo správné. Z těchto přestupků jsem si vzal ponaučení a snažím se být zodpovědnější a jednat v souladu se zákonem.

Hlavním důvodem mé žádosti je to, že bych chtěl začít podnikat a k tomu potřebuji čistý trestní rejstřík, zejména kvůli získání potřebných koncesí. Věřím, že jako podnikatel budu moci řádně přispívat k ekonomice a společnosti.

Proto Vás tímto žádám o kladné vyřízení mé žádosti a umožnění nové životní etapy bez zátěže trestní minulosti.

Záměr: Zrušení trestního rejstříku, v rámci podnikání

včera v 21:49

Vážený pane Salazar,

děkujeme, že jste využil elektronickou podatelnu policie k řešení Vašeho podnětu. Vaši žádosti však bohužel nemůžeme vyhovět. Vaše žádost směřuje vůči soudu, ale to my nejsme. Nemůžeme si přisvojovat jeho pravomoci. V takovém případě doporučujeme žádost adresovat soudu a to prostřednictvím elektronického systému Soud 2.0.

Hezký zbytek dne,
npor. Fitzler.