Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

un ban

Shorty69

Hráč

1
včera v 14:33

📝 Text žádosti:

Zdravím administrátory,

rád bych se touto cestou omluvil za své chování, které vedlo k mému banu. Píšu žádost ve snaze napravit situaci a přiznat, že jsem to tentokrát opravdu nezvládl.

Celá věc začala nevinně – napsal jsem dvěma lidem, že bych potřeboval, aby mě vyzvedli. U jednoho z nich jsem si (hloupě) chtěl udělat srandu z toho, že v IC vystupuje jako holka, i když vím, že je to kluk. Samozřejmě to nedopadlo nijak chytře – byl jsem okamžitě "odhalen" jako nějaký úchyl v křoví, takže celá akce se totálně obrátila proti mně.

K tomu se mi pak pokazilo auto – nebo spíš všechny moje auta. Buď byly rozbitý, nebo někde na odtahovce, a já měl v tu chvíli jen asi 6k v hotovosti. Jelikož mi admini několikrát v minulosti pomohli a vždycky jsem jim za to dal 5 hvězd, tak jsem to zkusil znovu. Napsal jsem report s tím, že bych potřeboval pomoct s opravou auta, ale když jsem nedostal odpověď tak rychle, jak jsem zvyklý (většinou reagují do hodiny), tak jsem napsal módovi.

Zpětně uznávám, že to nebyl správný způsob, jak věci řešit. Chápu, že admin tým má svou práci a že reporty nejsou technická podpora na zavolání. Také uznávám, že moje chování mohlo být vnímané jako zneužívání systému nebo neuctivé vůči týmu, což nebyl můj úmysl, ale chápu, že to tak mohlo působit.

Chtěl bych se omluvit nejen adminům, kterým jsem tím ztížil práci, ale i hráčům, kterým jsem svým přístupem mohl zkazit zážitek ze hry. Došlo mi to až zpětně a opravdu mě to mrzí.

Do budoucna se chci chovat zodpovědněji a podobné chyby už neopakovat. Jde mi o férovou hru a uvědomuju si, že komunita funguje jen tehdy, když se k sobě chováme s respektem.

Díky za přečtení a zvážení žádosti.

S pozdravem
Shorty

včera v 14:45, naposledy upraveno včera v 14:47 uživatelem Samik

Ahoj, 
vůbec nevím co od nás očekáváš. Necháš si vygenerovat žádost o unban pomocí AI pár minut po tom, co jsi z nás dělal voly na discordu (na kterém už máš ban) a očividně si myslíš, že ti to někdo sežere. Myslím si, že bys měl zajít ven, to Skimo ti nesedne. Ban jsi mimochodem dostal za metabaiting, důkaz máš tady. Já doufám, že z toho vyrosteš a že z tebe bude třeba někdy moudrý muž. To, že ani zdaleka nesplňuješ věkovou hranici pro působení na portále, asi ani zmiňovat nemusíme. Jo a ban jsi znovu nedostal na HL2RP, máš v tom nějakej bordel, šéfe.

včera v 14:46, naposledy upraveno včera v 14:48 uživatelem Flick

Ahoj

Ban si dostal na Skimo RP nikoliv na Half Life 2 Roleplay. Nabudúce si prosím skontroluj kam vytváraš svoju žiadosť o Unban. 

+ Klobúčik dole za vytváranie žiadosti o unban pomocou AI.

Každopádne ti doporučujem si prečítať pozorne pravidla celého Skima a portálu poprípade sa nechať znova zaučiť Helperom... Pokud máš záujem tu ešte hrať, Admini nebudú furt tolerovať tvoje správanie jak na Skimu tak aj na discorde.

S pozdravom Flick.

LooneyMF

Hráč

1
včera v 14:47

ja iba začiatok videl a už som vedel že nedobre, to musiš z hlavy napisať kamarat, aj ja som vždycky napisal sam. to potom aj šanca na unban existuje

nexhast

Hráč

9
včera v 15:20

Ahoj

je sice pěkné že už jsi tu žádost o unban napsal správně(akorát že jsi ji nenapsal ty).Ale věř mi že potom co jsme všichni viděli na dc jak ses tam choval tak nad tvým unbanem každý mávne rukou,další věc...žádat AT o opravení auta? copak jsi čekal? to je věc která se řeší ic,opravu auta ti udělá admin maximálně pokud byl desinc nebo byl nějaký chater na serveru,ale určitě né že potřebuješ jen tak opravit auto,každopádně bych ti doporučil si ještě jednou sjet pravidla skima a nechal se zaučit helperem...a do příště?(snad už se to nikdy nestane)bych to být tebou zkusil s klidnou hlavou a slušně jelikož co jsi předvedl na dc...no každý si o tobě bude myslet svoje.