Možnost zrušit práci security když už jí máte aktivovanou. Buď přes příkaz nebo zajet znovu na firmu a dát stejný příkaz pro zrušení.
Probíhá kompletní rekonstrukce našeho webu. Většina funkcí je momentálně deaktivovaná. Data postupně nahrajeme ze starého webu. Sledujte průběh na našem Discordu.