Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Focaan/FCN

focaan

Hráč

15
28.8.2025 02:54

Zdravím, já jsem Focaan/FCN, reálným jménem Tadeáš.
Pocházím ze Středočeského kraje a na Leosightu jsem od roku 2022. Přešel jsem sem z FiveM, kde mám odjeto přes 3,7 tisíce hodin (už z toho lehce blázním xd). Na SKIMU mám přes 640 hodin na jediné postavě, kterou vlastním od začátku.

RP hraju od roku 2020. Vždy mě to bavilo – hlavně v dětství jsem si rád všechno domýšlel a prožíval příběhy postav. Ale RP není jediná věc, která mě zajímá. Rád také programuju, i když mi to někdy moc nejde. Specializoval jsem se ve FiveM developingu a mezi lety 2024–2025 jsem vlastnil a provozoval svůj RP server, který měl slušný úspěch.

Mám rád auta a řízení. Zatím sice nemám řidičák, ale určitě si ho někdy udělám. Baví mě to a také se snažím postupně našetřit na blueprinty, prostě pro trochu flexu, i když jsou zatím hodně drahé.

Hudbu poslouchám skoro všechno, ale poslední dobou hlavně český rap. Na druhou stranu, na YouTube koukám videa převážně v angličtině a anglicky mluvím docela dobře – zvlášť na to, že jsem se to téměř celé učil sám. To samé platí i o programování – tutoriály moc nevyužívám, radši se věci naučím sám, přijde mi to efektivnější a kreativnější než slepě následovat někoho.

Taky mě vždycky bavily zbraně a airsoft, i když sám ho nehraju – je to dost drahé a nemám s kým :(

Celkově se snažím růst, učit se nové věci a posouvat svoje schopnosti jak v RP, tak mimo něj – a hlavně si při tom užívat zábavu.