Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Povolenie SKIP


Pat000

Hráč

22
13.11.2020 23:07

Ahoj. Dnes sa mi stalo, že som bol zranený a ležal som v nemocnici. Druhí hráči sa snažili zavolať ZZS, ale nikto neprišiel. Dal som si report o povolenie na SKIP, pretože som už musel ísť spať. Dlho trvalo, kým mi ho prijali. Viem nemusia ho prijmať hneď, nie sú sluhovia. A z toho dôvodu ma napadol tento návrh. A to, či by sa nezaviedlo, že hráč bude mať tiež povolenie si dať SKIP, keď ZZS nereaguje a aby nemusel tak dlho čakať na report. Samozrejme, aby sa to nejak nezneužívalo, tak by toto povolenie platilo len ak ZZS nebude dlhú dobu reagovať alebo nebude na serveri. Ak ZZS bude v hre, tak bude môcť SKIP byť len v prípade, ak to povolí admin alebo nebude vôbec. Bolo by to dobré, pretože tak dlho zbytočne čakať na ZZS a ani neprídu a aspoň by to ušetrilo prácu adminom, nezdržovať sa a riešiť dôležitejšie reporty. Ja by som s týmto návrhom súhlasil sám za seba, aj keď ja moc SKIP nemám rád, radšej to RPím, ale keď vidím, že nikto nepríde dlhú dobu , tak časom aj mňa, ktorý SKIP nemá rád to prestane baviť a radšej by ho chcel, ako tam tak dlho čakať buď na ZZS alebo report. Myslím si, že tí, ktorí dnes večer boli súčasťou tej RP by to asi chceli tiež, pretože som videl, že už ani ich to nebaví tak dlho čakať na ZZS a aj povolenie. Ďakujem a dúfam, že sa tento návrh povolí a bude to tak lepšie, ako čakať takto dlho.

13.11.2020 23:34, naposledy upraveno 13.11.2020 23:35 uživatelem SedliX

Myslím, že zde není o čem diskutovat. Vždy to bylo tak, že pokud není k dispozici ZZS, RPí se passive (tj. neskipuje se, ale passive se zaRPí ošetření). Už několikrát bylo navrhnuto, aby se počet online a on-duty členů IZS zobrazoval v tab, aby hráči věděli, jestli se policie, záchranky a hasičů dočkají či nikoliv. Není to totiž problém jen ZZS, ale globální. Věřím, že této vychytávky se časem dočkáme, a bude tak jednodušší RP akce vyhodnotit. Přesto si nemyslím, že by se na situaci něco změnilo. Pokud mě někdo nepřijede ošetřit aktivně, ošetřím se pasivně sám. 

Petan09

Hráč

20
14.11.2020 10:06, naposledy upraveno 14.11.2020 10:09 uživatelem Petan09

Takže jako říkal @SedliX. Když někdo nedojede, erpěte ZZSku pasivně. Pokud odmítáte eRPit pasivně... Naložte osobu do Auta a odvezte do nemocnice, která se zatím skipuje!!!! Pokud i to odmítáte, tak si prostě zažádejte o SKIP RP akce členem AT. ZZSka nikdy nebude aktivní jako třeba policiie, tak to prostě je... ZZSka je podle mne docela aktivní, členi ZZS si potřebují zaerpit nějaké to Social RPčko, nebo nechcou být /duty 16 hodin denně.. Doufám že se aktivita ZZSky někdy zlepší... 

Jak prosté a jak jednoduché.. 

 

S návrhem nesouhlasím 

Petan09 


Powered by LeoSight IFS
LT~44

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024