Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za metu

RoKoTo989

Hráč

24
včera v 22:02, naposledy upraveno včera v 23:13 uživatelem RoKoTo989

Čau, dnes jsem obdržel ban od @Bulldog za Metagaming.

RP akce se scruffym - https://leosight.cz/logs/4FgCrcAv0D

Údajná meta se točí kolem RP akce která je Admin Teamu známá.

Jednal jsem pouze na základě IC zjištěných informací které mě byli řečeny prostřednictvím IC nebo IC schváleného discordu. (důkazy byli Wrightovy odeslány, na IC discordu byl a je i pod dohledem Puding a Flyera.)

Žádné mety jsem se určitě nedopustil, jednal jsem jen na základě toho co mi někdo IC řekl. Takže jestli někdo ty informace zmetoval, tak by si měl odnést trest, ale né ten který ty informace dostane. (když vám dá někdo DM tak taky nedostanete jako poškozený ban.) 

Rokoto out.

včera v 23:16

Už jsem se vyjádřil dostatečně k RP Akci v soukromých zprávách. Veřejně to napíšu jen ve zkratce. @ScruffyXd Má ban za pravidlo 0, které nám umožňuje trestat i věci, které nejsou přímo v pravidlech, ale jsou logické. Dostal ho za střet zájmů, který je zřejmý. (Vloupal se do baru, ve kterém dostala CK jeho postava před 3 dny. A začal /rdočkovat jestli vidí stopy po tom, co se tam stalo. Logicky by tam byly poznámky, kdyby tam něco mělo být vidět. Evidentně se pokoušel spotnout to, co se stalo jeho předchozí postavě.) 

Ty jsi ban dostal za to, že jsi je poslal vloupat se do toho baru. Přitom jediný vodítko bylo, že někdo viděl jak odtamtud odtáhli Tahoe, který stálo na chodníku. A to ještě opět čtyři dny zpět. Majitel auta ho našel uprostřed dálnice. Prosím o posouzení i ostatní administrátory. Já si za tresty stojim. 

ScruffyXd

Hráč

45
včera v 23:20, naposledy upraveno včera v 23:35 uživatelem ScruffyXd

Logicky,tam nebyli. Logicky sem rpil to co vyplívalo z logu který sem poskytl do žádosti.Tak jak mě bylo řečeno. Aby sme teda předešly tvým konspiracím že já sem tam šel účelně dělat něco,kvůly tomu že mě tam umřela postava. Šel sem tam dělat něco,o co mě požádal další hráč. (NEBYLO TO NA MŮJ POPUD) Mluvíš o jediném vodítku jakožto Tahoe na chodníku. Ale o tom že to auto má Lokátor,a o tom že sem jasně řekl kam jedu,už nemluvíš... Asi sme všichni lobotomní,a nedáme si 1 a 1 dohromady. Taky nemluvíš o tom,že auto mělo rozbitý okénko,a že týpek co to odtahoval měl masku,a ujíždět jak dement. Přičemž ještě říkal do vysílačky že ho někdo vidí a podobně.  Tak asi sme slepý,hluchý,a ještě blbý. Ale kdyby sis to domyslel Ty,nebo někdo jinej,tak by to bylo v pořádku,jako to tak je vždy. Co si budem.

RoKoTo989

Hráč

24
včera v 23:23

Ohledně té postavy co jsem tam poslal... Taky jsme to řešili na tom discordu, máš to tam krásně odůvodněné, ale bohužel si ho leavnul. Tak znovu, ta postava, kterou jsem tam poslal, má s dotyčným hrot, takže mu nevadilo se tam vloupat. Na zbytku, už jsme se domluvili IC a bylo to normálně srozumitelně zaRPené. U toho tahoéčka moc nevím co nechápeš, tím autem normálně jezdili, a našli ho před tím barem, jak ho někdo odtahuje. Sice je to jediné vodítko, ale je to logické vodítko, jestliže to auto používali. 

Ale jak říkáš, necháme na posouzení ostatních. 

peace.