Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za metu

RoKoTo989

Hráč

25
14.9.2025 22:02, naposledy upraveno 14.9.2025 23:13 uživatelem RoKoTo989

Čau, dnes jsem obdržel ban od @Bulldog za Metagaming.

RP akce se scruffym - https://leosight.cz/logs/4FgCrcAv0D

Údajná meta se točí kolem RP akce která je Admin Teamu známá.

Jednal jsem pouze na základě IC zjištěných informací které mě byli řečeny prostřednictvím IC nebo IC schváleného discordu. (důkazy byli Wrightovy odeslány, na IC discordu byl a je i pod dohledem Puding a Flyera.)

Žádné mety jsem se určitě nedopustil, jednal jsem jen na základě toho co mi někdo IC řekl. Takže jestli někdo ty informace zmetoval, tak by si měl odnést trest, ale né ten který ty informace dostane. (když vám dá někdo DM tak taky nedostanete jako poškozený ban.) 

Rokoto out.

14.9.2025 23:16

Už jsem se vyjádřil dostatečně k RP Akci v soukromých zprávách. Veřejně to napíšu jen ve zkratce. @ScruffyXd Má ban za pravidlo 0, které nám umožňuje trestat i věci, které nejsou přímo v pravidlech, ale jsou logické. Dostal ho za střet zájmů, který je zřejmý. (Vloupal se do baru, ve kterém dostala CK jeho postava před 3 dny. A začal /rdočkovat jestli vidí stopy po tom, co se tam stalo. Logicky by tam byly poznámky, kdyby tam něco mělo být vidět. Evidentně se pokoušel spotnout to, co se stalo jeho předchozí postavě.) 

Ty jsi ban dostal za to, že jsi je poslal vloupat se do toho baru. Přitom jediný vodítko bylo, že někdo viděl jak odtamtud odtáhli Tahoe, který stálo na chodníku. A to ještě opět čtyři dny zpět. Majitel auta ho našel uprostřed dálnice. Prosím o posouzení i ostatní administrátory. Já si za tresty stojim. 

ScruffyXd

Hráč

45
14.9.2025 23:20, naposledy upraveno 14.9.2025 23:35 uživatelem ScruffyXd

Logicky,tam nebyli. Logicky sem rpil to co vyplívalo z logu který sem poskytl do žádosti.Tak jak mě bylo řečeno. Aby sme teda předešly tvým konspiracím že já sem tam šel účelně dělat něco,kvůly tomu že mě tam umřela postava. Šel sem tam dělat něco,o co mě požádal další hráč. (NEBYLO TO NA MŮJ POPUD) Mluvíš o jediném vodítku jakožto Tahoe na chodníku. Ale o tom že to auto má Lokátor,a o tom že sem jasně řekl kam jedu,už nemluvíš... Asi sme všichni lobotomní,a nedáme si 1 a 1 dohromady. Taky nemluvíš o tom,že auto mělo rozbitý okénko,a že týpek co to odtahoval měl masku,a ujíždět jak dement. Přičemž ještě říkal do vysílačky že ho někdo vidí a podobně.  Tak asi sme slepý,hluchý,a ještě blbý. Ale kdyby sis to domyslel Ty,nebo někdo jinej,tak by to bylo v pořádku,jako to tak je vždy. Co si budem.

RoKoTo989

Hráč

25
14.9.2025 23:23

Ohledně té postavy co jsem tam poslal... Taky jsme to řešili na tom discordu, máš to tam krásně odůvodněné, ale bohužel si ho leavnul. Tak znovu, ta postava, kterou jsem tam poslal, má s dotyčným hrot, takže mu nevadilo se tam vloupat. Na zbytku, už jsme se domluvili IC a bylo to normálně srozumitelně zaRPené. U toho tahoéčka moc nevím co nechápeš, tím autem normálně jezdili, a našli ho před tím barem, jak ho někdo odtahuje. Sice je to jediné vodítko, ale je to logické vodítko, jestliže to auto používali. 

Ale jak říkáš, necháme na posouzení ostatních. 

peace.

15.9.2025 12:33

Začnu u toho, že se mi v první řadě nelíbí, že všichni, co tam spolu hrajete, moc dobře víte, kolik máte postav a jak napříč všemi těmi postavami mezi sebou fungujete. Něco se pokazí? Hele, kamarád je advokát! Někoho potřebujeme vykrást? Kamarád je gangster a zřejmě mu na ničem nezáleží, jde do toho. Potřebujeme zbraně? Známý vyrábí.

Asi takhle to celé vypadá a zní. Co vím, tak už jste na to, že několik lidí z vás má ve frakci hned několik postav a využívá je tak, jak se jim hodí, byli dokonce i upozorněni. Pohybujete se na hraně pravidel a když se něco pokazí, nedokážete přijmout trest. Tak proč to děláte? To, že není něco vyloženě v pravidlech, neznamená, že za to nemůžete dostat ban. Od hráčů očekáváme, že dokážou použít zdravý rozum a uznají, co je vhodné a co naopak není. Pokud nevíte, zeptejte se někoho z AT. Rádi vám pomůžeme a poradíme, alespoň potom nemusíme řešit podobné věci a zbytečně tím zabíjet čas.

Na závěr můžu říct, že s Wrightem a jeho rozhodnutím souhlasím a plně ho podporuji.

ScruffyXd

Hráč

45
15.9.2025 14:10

"Kamarád je gangster"Jedná se o postavy,které sou v RP už rok,minimálně. A nejednalo se o to ,že mu naničem nezáleží,ale o to že má s tím daným hráčem problém. A to takový problém,který vyvolal sám daný hráč který podával report. My sme upozorněni nikdy nebyli. Všechno je jenom IC,to že se naše IC postavy znají mezi sebou. Tedy konkrétně já,s jiným hráčem. (Né já za jednu postavu,a i za mojí druhou postavu) Je v pořádku,nebo teda se mám chovat tak že. "No tohohle týpka znám za jednu postavu,tak ho teď budu ignorovat a nebudu sním rpit" Co je na tom špatnýho? Vy samy rpíte jenom s 3ma lidma na serveru,aby ste neerpily furt se stejnýma,nebo jak to mám chápat? Nevím kde vidíš hranu pravidel. Já tam šel na základě výše poskytnutých informací,a na základě toho že sem tam dělal RP které bylo úplně nezávislé na tom co sem věděl OOC z postavy co umřela. AKA Wright dostal clip,kde je jasně vidět,co sem v interiéru s danou postavou dělal. A střet zájmů? To je spíš vtip. To bysme musely banovat každýho hráče který má Illegál postavu,a Policejní postavu. Tam totiž už opravdový střet začíná. Nezačíná opravdu tam,kde tě někdo "Najme" Na vykradení baráku,a máš doslova nulovej vliv na to,jaký další RP bude,a taky to tý tvý postavě je jedno,protože se do toho angažovat nebudeš. "Nebudeš hrát za gang velkou hru". Jenže,to pravidlo 0 tady v závěru funguje spíš tak,aby to pomohlo hlavně těm,kterým se to v tu danou dobu hodí. Protože když wright po poskytnutí důkazů uznal že se o metu nejdená,tak mě tam hodil hned pravidlo 0. (AKA Snažil se mě na něčem,čemkoliv prostě uvařit.) 

(Tudíž vytvoří konflikt s gangem,a pak brečí že já za ten gang něco dělám? Já si mám teda teď nechat srát na hlavu,kvůly tomu že měl spoluúčast na zabití mé postavy? To nemyslíš vážně.)