Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

| Aukce |Firma Gelnar Company

dnes v 00:55, naposledy upraveno dnes v 01:03 uživatelem DavidCZ585

Dobrý den/večer všem

Nabízím k prodeji firmu Gelnar Company IČO 733 s veškerým majetkem, který k firmě patří. Firma se nachází v Las Venturas. Je bez zaměstnanců a připravená na nového majitele. Jediné co je trochu z ruky je loď, která je u Stadionu v Los Santos, ale myslím si, že není problém si loď kamkoliv přesunout do Las Venturas.

Zaměření

Firma se zaměřuje převážně na opravu elektrického vedení, doručování balíčků po Red County, převoz ropy pomocí lodě, firma je taktéž zaměřená v oblasti mechaniků a v poslední řadě hlídání míst dle určení po Red County. Firma obsahuje všechny vozidla, které jsou potřebná na vykonávaní každé individuální práce.

Spoiler
Frakční moduly: STATS, SECURITY, DELIVERY, WIRING, FUEL, OILRIG, TUNING, MECHANIC, BADGE

Majetek firmy

Firmu prodávám JEN A POUZE s majetkem nikoliv bez majetku. Bez majetku firmu prodat neumožním.

Nehnutelný majetek Hnutelný majetek
Větší garáž pro firemní vozidla 4x 1994 Chevrolet C-K Cheyenne Utility
Větší dílna pro mechaniky 1x 2002 Adjutor S/Y Adjutor
Menší kancelář pro nábor zaměstnanců 1x 2007 Volkswagen Golf 2.0TSI

Veškeré prostory jsou zařízené, ačkoliv si je následující majitel může upravit dle svého uvážení jak uzná za vhodné.

Fotogalerie: * Klik *

Dalšími benefity jsou proplácení paliva, sledování výdělku zaměstnanců, plně funkční firemní aplikace, firemní legitimace.

Firma nemá žádný dluh státu

Podmínky prodeje

Žádnou představu o ceně nemám, spíše přijímám nabídky na můj post.ic, můžete je psát i pod inzerát, ale na post.ic by to bylo lepší a přehlednější pro mě, prosím jen vážné zájemce.

! Firmu na splátky neprodávám !

! V případě mé nespokojenosti s přihozenou částkou si firmu nadále ponechám !

Jan Gelnar

✉️ jan.gelnar@post.ic

dnes v 13:09

! Oznámení !

! Na post mi momentálně přišla anonymní a zatím nejvyšší nabídka 5 milionů !

Jan Gelnar

Toto téma právě čte 1 uživatel: DavidCZ585