Dobrý deň
Ponúkam na predaj firmu Infinity IČO 190 so všetkým majetkom, ktorý k nej patrí. Firma je koncesovaná na úpravu vozidiel, nemá žiadne sídlo, kancelárske priestory či garáže, ale má zopár vozidiel a loď.
Firma je bez zamestnancov a pripravená na nového majiteľa a nové vedenie.
Zameranie
Firma sa zaoberá najmä úpravou vozidiel - jednoduchou a pokročilou nakoľko je koncesovaná na úpravu vozidiel, prevoz ropy, opravu elektrického vedenia a doručovania balíčkov po Red County a kamiónovou dopravou.
Spoiler
Frakční moduly: DELIVERY, STATS, TRUCKER, MECHANIC, BADGE, TUNING, OILRIG, NPC, SHOP, WIRING
Majetok firmy
Firmu predávam LEN s majetkom, bez majetku jej predaj neumožním.
Nehnuteľný majetok |
Hnuteľný majetok |
- |
5x 1994 Chevrolet C-K Cheyenne Utility |
- |
3x 1998 Suzuki Bandit |
- |
1x 2002 Adjutor S/Y Adjutor |
- |
- |
- |
- |
Ďalšie benefity sú preplácanie paliva, sledovanie zárobkov zamestnancov, možnosť vytvárať vlastné legitimácie, povolenie otvárať si vlastné obchody, vlastný zamestnanci v obchodoch.
Firma nemá žiadny dlh štátu.
Podmienky predaja
Žiadnu predstavu o cene nemám, skôr prijímam ponuky na môj post.ic alebo sem pod inzerát, prosím len vážnych záujemcov. Nerobí mi problém vymeniť firmu za niečo v podobnom finančnom rozsahu (domy, autá..)
! Firmu na splátky nepredávam !
! V prípade nespokojnosti s prihodenou čiastkou si firmu ponechám !
Nina Mihalovicova
📧 nina.mihalovicova@post.ic

Dobrý deň
Ponúkam na predaj firmu Infinity IČO 190 so všetkým majetkom, ktorý k nej patrí. Firma je koncesovaná na úpravu vozidiel, nemá žiadne sídlo, kancelárske priestory či garáže, ale má zopár vozidiel a loď.
Firma je bez zamestnancov a pripravená na nového majiteľa a nové vedenie.
Zameranie
Firma sa zaoberá najmä úpravou vozidiel - jednoduchou a pokročilou nakoľko je koncesovaná na úpravu vozidiel, prevoz ropy, opravu elektrického vedenia a doručovania balíčkov po Red County a kamiónovou dopravou.
Spoiler
Frakční moduly: DELIVERY, STATS, TRUCKER, MECHANIC, BADGE, TUNING, OILRIG, NPC, SHOP, WIRING
Majetok firmy
Firmu predávam LEN s majetkom, bez majetku jej predaj neumožním.
Nehnuteľný majetok |
Hnuteľný majetok |
- |
5x 1994 Chevrolet C-K Cheyenne Utility |
- |
3x 1998 Suzuki Bandit |
- |
1x 2002 Adjutor S/Y Adjutor |
- |
- |
- |
- |
Ďalšie benefity sú preplácanie paliva, sledovanie zárobkov zamestnancov, možnosť vytvárať vlastné legitimácie, povolenie otvárať si vlastné obchody, vlastný zamestnanci v obchodoch.
Firma nemá žiadny dlh štátu.
Podmienky predaja
Žiadnu predstavu o cene nemám, skôr prijímam ponuky na môj post.ic alebo sem pod inzerát, prosím len vážnych záujemcov. Nerobí mi problém vymeniť firmu za niečo v podobnom finančnom rozsahu (domy, autá..)
! Firmu na splátky nepredávam !
! V prípade nespokojnosti s prihodenou čiastkou si firmu ponechám !
Nina Mihalovicova
📧 nina.mihalovicova@post.ic