Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

⭐ Chevrolet Corvette C6 ⭐

4.10.2025 23:56, naposledy upraveno 5.10.2025 00:10 uživatelem tootsao

Prodám 2009 Chevrolet Corvette C6, po kompletní přestavbě zaměřené na výkon, ovladatelnost a celkovou spolehlivost. Vůz je v excelentním technickém i vizuálním stavu, plně způsobilý k provozu na pozemních komunikacích. Vozidlo má VIN 28300 a aktuální stav tachometru je 1 538 km. Karoserie je odlehčená, díky čemuž má auto skvělý poměr výkonu a hmotnosti. Na vůz byla nasazena kvalitní kola Rays Volk Racing, která perfektně ladí s celkovým sportovním vzhledem. Motor je přeplňovaný turbem a prošel úpravou řídicí jednotky pro navýšení výkonu. Bylo zrušeno omezení otáček a doplněna zesílená šestistupňová převodovka, která zvládne vyšší otáčky. Vozidlo je vybavena samosvorným diferenciálem 1-WAY, silnějšími brzdami, nastavitelnou geometrií T2 a spoilerem X-Flow J. Z hlediska bezpečnosti přibyl polo-rám z chrommolybdenu, který zpevňuje karoserii a zároveň chrání řidičku (nebo řidiče). Součástí výbavy jsoiu také Fox tlumiče s expanzními nádobkami, který umožňuje nastavení světlé výšky podle potřeby. Ten je ideální pro přejezdy nerovností nebo na car meets.

Můj pohled na vozidlo a proč ho prodávám? Corvettu jsem si postavila podle svých představ. Lehká, přesná a neskutečně živá. Všechno funguje, jak má. Prodávám ji jen proto, že chci si udějal jiný projekt a nemám místo v garáží a prachy se hodí. :)

Fotografie vozidla:

Krevetku prodávám se srdcem. Ráda ho předám někomu, kdo ho ocení stejně jako já. Pokud máte zájem nebo dotaz, napište mi prosím na emailově vickie.cox@post.ic nebo telefonnicky na 200 000. Cena dohodou.

- Vickie Cox