Nabízím k aukci, z osobní sbírky, Ford F100 z roku 1956 v barvě Sage Green. Vůz je vybaven 3.6litrovým řadovým šestiválcem "Cost Clipper" o výkonu 109 kW (146 koní) spojeným s 3-stupňovou manuální převodovkou. Bez úprav.
Vozidlo mi sloužilo jako sběratelský kousek, ale nakonec jsem se rozhodla, že je čas ho poslat dál. Označení VIN vozidla je 3873 a aktuální nájezd činí 366 kilometrů. Vůz je garážovaný a ve výborném stavu.
Pokud byste měli jakékoli dotazy k vozidlu, můžete mě kontaktovat prostřednictvím e-mailové adresy: natalya.kovalijova@post.ic
Vyvolávací cena: 0 Kč,-
Minimální příhoz: 50.000 Kč,-
Formát pro příhoz:
- Jméno a příjmení:
- Kontakt:
- Nabídka:
Aukce bude probíhat, dokud nebudu s nabízenou částkou spokojená.
V opačném případě si vyhrazuji právo ponechat si vozidlo ve svém vlastnictví.

Natalya Kovalijova
📧 natalya.kovalijova@post.ic
Nabízím k aukci, z osobní sbírky, Ford F100 z roku 1956 v barvě Sage Green. Vůz je vybaven 3.6litrovým řadovým šestiválcem "Cost Clipper" o výkonu 109 kW (146 koní) spojeným s 3-stupňovou manuální převodovkou. Bez úprav.
Vozidlo mi sloužilo jako sběratelský kousek, ale nakonec jsem se rozhodla, že je čas ho poslat dál. Označení VIN vozidla je 3873 a aktuální nájezd činí 366 kilometrů. Vůz je garážovaný a ve výborném stavu.
Pokud byste měli jakékoli dotazy k vozidlu, můžete mě kontaktovat prostřednictvím e-mailové adresy: natalya.kovalijova@post.ic
Vyvolávací cena: 0 Kč,-
Minimální příhoz: 50.000 Kč,-
Formát pro příhoz:
- Jméno a příjmení:
- Kontakt:
- Nabídka:
Aukce bude probíhat, dokud nebudu s nabízenou částkou spokojená.
V opačném případě si vyhrazuji právo ponechat si vozidlo ve svém vlastnictví.

Natalya Kovalijova
📧 natalya.kovalijova@post.ic