Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva z 15.11. 2020 - Těžké ublížení na zdraví s následkem smrti.


Petan09

Hráč

20
15.11.2020 17:38

Těžké napadení může s následkem smrti u Pizzerie v Montgomery

Dne 11.11.2020 ve večerních hodinách, naproti Pizzérie v Montgomery se sehrála vážná hádka mezi dvěma muži která se vyhrotila k těžkému napadení jednoho z mužů několika výstřely ze střelné zbraně. Občané slyšeli výstřely a okamžitě informovali tísňovou linku 911. Dispečer tísňové linky na místo vyslal hlídky Policie San Andreas a Zdravotnickou záchrannou službu San Andreas. Bohužel kvůli velké vytíženosti Policie, posádka Zdravotnické záchranné služby ve složení posádky RZP. Po příjezdu posádky bylo na ulici naleznuto tělo s několika střelnými ranami. Posádka neprodleně informovala dispečink o situaci a dispečer vyslal na místo nejbližšího lékaře. Do několika minut dojela posádka RLP ve voze RV na místo nešťastné události. Mezitím posádka RZP začala neodkladnou rescucitaci. Po deseti minutách rescucitace se podařilo muže stabilizovat. Posádka oznámila tuto skutečnost dispečerovi na tísňové lince a byl na místo vyslán vrtulník Letecké záchranné služby San Andreas, výjezdové stanoviště FN LV. Bohužel, pacient začal znovu fibrilovat a záchranáři spolu s lékařem začali poskytovat neodkladnou rescucitaci. Bohužel, střelná zranění byla velmi obsáhlá. Muž ztratil mnoho krve, a proto lékař zastavil rescucitaci neúspěšně. Lékař potvrdil exitus a dispečerovi oznámil exitus. Na místo vyslal posádku koronera a odvolal posádku Letecké záchranné služby. Po příjezdu koronera se na místo dostavili hlídky Policie San Andreas. Policie místo okamžitě uzavřela občanům, přičemž se v skupince občanům za páskou stihla strhnout další hádka, kterou naštěstí vyšetřila policie. Policie situaci stále vyšetřuje a viníka se stále nepodařilo dopadnout!

Zdravotnická záchranná služba varuje občany aby se vyvarovali kontaktu s ostatními a pobývali spíše ve svých domácnostech. Ven vycházet jen k cestám do práce, k lékaři, na důležitý nákup a venčení svých mazlíčků. Pachatel nejspíše nemá na starost jen tento případ, ale znovu zaútočil včera ve večerních hodinách na stejném místě. Policie vypátrala že jde o stejného pachatele. Popis pachatele není znám!

                                        Pro Zdravotnickou záchrannou službu MUDr. Petr Polikowsky Ph.D. MBA

ILUSTRAČNÍ FOTOGRAFIE


Powered by LeoSight IFS
LT~19