Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ŽIADOSŤ O FRAKCI SKPV


Piker

Hráč

0
13.11.2018 17:22

**Názov Frakce -> SKPV - kriminálna polícia IC Jméno ->J John Daxner Přihlašovací jméno -> Piker Stav Frakce -> Legální Pluk. SKPV -> john daxner podplukovník (pplk.) ->Petr Smith Jaké to bude mat výhody ? -> tato frakce bude kriminálna policia a bude sa zameriavať hlavne na kriminalitu, vraždy, a pod,-Naše stanice by sa nachádzala pri hornej IGS* - Hodnosti*:
rotný (rtn.) vrchní referent -strážmistr (stržm.) asistent -nadstrážmistr (nstržm.) vrchní asistent -podpraporčík (pprap.) inspektor -praporčík (prap.) / nadpraporčík (nprap.) vrchní inspektor -nadpraporčík (nprap.) / podporučík (ppor.) komisar vyšší -poručík (por.) / nadporučík (npor.) vrchný komisár - (kpt.) / major (mjr.) rada - podplukovník (pplk.) / plukovník (plk.) vrchná rada -(plk.) / plukovník (plk.) *

14.11.2018 06:35
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
15.11.2018 12:47

Ahoj, tuto žádost ti ze své pozice zamítám a zamykám, jelikož jednak formát žádosti je naprosto nevyhovující, ale hlavní důvod vysvětlím níže.

Kriminální Policie patří pod PČR, proto můžeš vstoupit do PČR a domluvit se s vedením na specializaci, pokud chceš. Ale policejní frakce se nebude dělit do více frakcí, je to zbytečné a pro chod serveru spíše kontraproduktivní...

Díky za pochopení.


Powered by LeoSight IFS
LT~19