Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Představení - "Amir vole"

sKuffey

Hráč

3
dnes v 15:46, naposledy upraveno dnes v 16:21 uživatelem sKuffey
Spoiler
/me je muž středního věku s jistým pohledem a úsměvem člověka, co už něco zažil.
/me má v kapse starý řidičák B a C, který by mohl vyprávět historky z dálnic i nočních jízd.
/me působí jako vysloužilý kamioňák a lepič plakátů, co prošel půl města i půlka kontinentu.
/me mluví s klidem bídáka, který se nebojí průšvihu, a srandisty, který i z bouračky udělá historku na pivo.

Amir "vole" Corleone

Jméno, které možná zní jako z filmu, ale jeho život má spíš chuť benzínu a lepidla na plakáty.

Dřív sedával za volantem kamionu a brázdil cesty napříč San Andreas, teď občas přejede jen pár ulic — ale i to mu stačí, aby zažil drama, co by vydalo na tři sezóny seriálu.

Má řidičák B i C, humor ostrej jako zatáčka na dálnici a povahu, co zvládne i ten nejhorší den s úsměvem.

Amir je bídák, ale takovej ten, co tě rozesměje dřív, než stihneš zjistit, že tě přechytračil.
Všude, kde se objeví, zůstane stopa — buď po pneumatikách, nebo po smíchu.

EDIT: Až teď jsem si uvědomil, že to mám v jiný sekci Představení, tak to prosím omluvte :-D

WF06X

VIP

13
dnes v 16:36

uz je 10 ??

Toto téma právě čte 1 uživatel: Salsiii