@neznamy#2452
A to je přesně ta chyba, proč to tak je. Zkušenější streameři si chat zamažou tak, aby nešel vidět, a když už, tak aby šel vidět jenom při RP. Za mě je blbost streamovat na MTA, jelikož jak je známo, tak těch 5-10 lidí, co chodí k Darkianovi na stream, jsou buď nějaké děcka co trollí na Twitchi, nebo někdo ze Skima, a pak to ještě dorazí ve hře. Když chce streamovat, tak buď s velkou opatrností, a nebo ať se přesune na FiveM, jelikož tam se metuje jak na běžícím páse, viz. streamy Menta. A kde si prosimtě vzal že říká všude že na Skimo nepůjde, že je to na dvě věci server. Máš k tomu důkazy? Řekl bych že ne.
@Florian Ohledně banu. No, Crazy si vždycky na TSku vytvoří roomku, a pozve si tam Démona a pár dalších, kteří tam určitě nehrají podle pravidel, teda alespoň já si to myslím. Takže musí vždycky alespoň jeden z nich metovat protože to jinak nejde. A že by to byla náhoda že se tam objevily? No, na tohle by museli být nějaké konspirační teorie, aby se dokázalo, zda-li sledovali tvůj stream a přičemž to zmetovali. Taky tu může být věc, že jeli fakt náhodou kolem.
Já kdybych byl admin, tak bych se k tomu postavil tak, že bys dostal unban, ale s tím, že si dáš pozor na to kdo tvůj stream sleduje, popřípadně si zamáznout chat. Sice by to bylo částečně asi proti pravidlům, ale je to samozřejmě na tvoje uvážení.
Všechno, Kenny.
[user:2452]
A to je přesně ta chyba, proč to tak je. Zkušenější streameři si chat zamažou tak, aby nešel vidět, a když už, tak aby šel vidět jenom při RP. Za mě je blbost streamovat na MTA, jelikož jak je známo, tak těch 5-10 lidí, co chodí k Darkianovi na stream, jsou buď nějaké děcka co trollí na Twitchi, nebo někdo ze Skima, a pak to ještě dorazí ve hře. Když chce streamovat, tak buď s velkou opatrností, a nebo ať se přesune na FiveM, jelikož tam se metuje jak na běžícím páse, viz. streamy Menta. A kde si prosimtě vzal že říká všude že na Skimo nepůjde, že je to na dvě věci server. Máš k tomu důkazy? Řekl bych že ne.
[user:2288] Ohledně banu. No, Crazy si vždycky na TSku vytvoří roomku, a pozve si tam Démona a pár dalších, kteří tam určitě nehrají podle pravidel, teda alespoň já si to myslím. Takže musí vždycky alespoň jeden z nich metovat protože to jinak nejde. A že by to byla náhoda že se tam objevily? No, na tohle by museli být nějaké konspirační teorie, aby se dokázalo, zda-li sledovali tvůj stream a přičemž to zmetovali. Taky tu může být věc, že jeli fakt náhodou kolem.
Já kdybych byl admin, tak bych se k tomu postavil tak, že bys dostal unban, ale s tím, že si dáš pozor na to kdo tvůj stream sleduje, popřípadně si zamáznout chat. Sice by to bylo částečně asi proti pravidlům, ale je to samozřejmě na tvoje uvážení.
Všechno, Kenny.