Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu

1 2



Florian

Hráč

15
15.11.2020 22:49, naposledy upraveno 15.11.2020 22:50 uživatelem Florian

Ahoj první řádě bych se chtěl všem omluvit co byli u toho a nebo měli jsme RP.

Dneska jsme dostal ban za non-rp z důvodu toho že jsem nechtěl RPít. 

Důvod proč jsem nechtěl rpít? Takto začalo tím že mi někdo napsal a poté zavolal na a dostal jsem nabídku na suroviny ledek, železo a cín samozřejmě domluvili jsme se sejdeme u benzinky všechno bylo v pořádku jenomže měl jsem u sebe Glock-17 a první objednávku jsem vyřešil v klidu a poté přijelo druhé auto taky v pořádku jenom než jsme vyřešili druhý obchod tak přijela náhodou PSA. Samozřejmě to mohla byt jen blbá náhoda jenomže můj mozeček si řekl že to je na 100% meta a kvůli tomu že streamuji protože jsem si myslel že skupinka to zmetovala ale jestli to zmetovala nebo to byla jen náhoda to už se nezjistí. Mohla to byt jen blba náhoda. Takže bych chtěl moc poprosit jestli by bylo možné zkrátit ban. Děkuji moc DarKiaN1234

PS: Reagoval jsem v afektu 

neznamy#2452

Smazaný účet

17
16.11.2020 00:54, naposledy upraveno 16.11.2020 00:56 uživatelem neznamy#2452

Ahoj @Florian,
Pri tejto žiadosti som jednoznačne PROTI... Prečo?

  • Na streame si niekoľko krát porušil pravidlá RolePlayu. (MetaGaming, No Injuries a taktiež aj PoweGaming a to som bol len na jednom streamu z mnoha.)
  • Po udelení banu a konzultácií s A-Teamom na TS3, si ihneď šiel na iný TS3 server, všade si vravel niečo v štýle "Hoši nikdy nestreamujte na skime,", "Už nikdy tam nebudem hrať, idem na (INÝ MTA SERVER)", "Zlaté (INÝ MTA SERVER)" alebo "Admini mi vravia že keď mám problém aby som to nestreamoval", "Já nebudú hráť proste, když každý metuje, idem hrať (INÝ MTA SERVER)", "Končím vole proste, (INÝ MTA SERVER)to je kámo dobrý server) Určite toho bolo viac ale ja som už nemal silu sa na to ďalej kukať.                                                                                                                                                                               
  • Pri riešení tohto problému si sa choval totálne nekorektne a nehodlal si si uznať chybu zo svojej strany a za každú cenu si sa to snažil vše zhodiť na stranu PSA  (@Crazy, @Demon8116).

 

Odo mňa je toto asi celé moje vyjadrenie.. Je mi jasné, že na toto vyjadrenie bude mať X Y argumentov ktorými sa bude snažiť toto vyjadrenie úplne zavrhnúť. Prajem pekný večer.

Lofanek

Hráč

32
16.11.2020 01:31

Toto je jedno z rizík povolania, ľudia sú častokrát v tomto neohladuplní a dokážu pokaziť ostatným hráčom hru napríklad aj týmto "snipovaním" na spomínanom streame. Samozreime nevylučujem aj náhodu a možno ďalších x faktorov, ktoré mohli byť správne zahrané. No v takom, či onakom prípade si stále povinný dodržiavať pravidlá až pokiaľ administrátor, či support nepozastaví akciu. Pokiaľ si si istý tým, že napríklad spomínaná PSA metuje, je lepšie pokračovať ďalej a popritom si napríklad robiť screeny, alebo v tvojom prípade spraviť clip, pomocou ktorého by sa daná situácia dala riešiť. Pre teba by to nakoniec dopadlo dobre.

Za skrátenie trestu som, no možno s nejakým varovným prstom, keďže s tebou sme toho riešili viac než dosť.

Kenny15

Hráč

19
16.11.2020 09:46, naposledy upraveno 16.11.2020 09:48 uživatelem Kenny15

@neznamy#2452

A to je přesně ta chyba, proč to tak je. Zkušenější streameři si chat zamažou tak, aby nešel vidět, a když už, tak aby šel vidět jenom při RP. Za mě je blbost streamovat na MTA, jelikož jak je známo, tak těch 5-10 lidí, co chodí k Darkianovi na stream, jsou buď nějaké děcka co trollí na Twitchi, nebo někdo ze Skima, a pak to ještě dorazí ve hře. Když chce streamovat, tak buď s velkou opatrností, a nebo ať se přesune na FiveM, jelikož tam se metuje jak na běžícím páse, viz. streamy Menta. A kde si prosimtě vzal že říká všude že na Skimo nepůjde, že je to na dvě věci server. Máš k tomu důkazy? Řekl bych že ne. 

@Florian Ohledně banu. No, Crazy si vždycky na TSku vytvoří roomku, a pozve si tam Démona a pár dalších, kteří tam určitě nehrají podle pravidel, teda alespoň já si to myslím. Takže musí vždycky alespoň jeden z nich metovat protože to jinak nejde. A že by to byla náhoda že se tam objevily? No, na tohle by museli být nějaké konspirační teorie, aby se dokázalo, zda-li sledovali tvůj stream a přičemž to zmetovali. Taky tu může být věc, že jeli fakt náhodou kolem. 

Já kdybych byl admin, tak bych se k tomu postavil tak, že bys dostal unban, ale s tím, že si dáš pozor na to kdo tvůj stream sleduje, popřípadně si zamáznout chat. Sice by to bylo částečně asi proti pravidlům, ale je to samozřejmě na tvoje uvážení.

Všechno, Kenny.

16.11.2020 09:51, naposledy upraveno 16.11.2020 09:58 uživatelem Crazy

@Kenny15

Ano na TSko chodíme... Ale mohu tě ujistit že při tomto RP jsem s ním na TSku nebyl, bo jsem byl v herní čajovně

 

 

Odeslaný screenshot obrázek

potom se řešilo něco s adminem...

Odeslaný screenshot obrázek

*NA BENZÍNCE U RS HAULU*

Odeslaný screenshot obrázek

 

 

 

EDIT: Dodány další screeny

Kenny15

Hráč

19
16.11.2020 10:03

@Crazy No, to je sice hezký, že mi posíláš screeny z logu, ale mě by zajímalo, jak jste se to dozvěděli...hmm?

Pokud jste metovali, a přiznáte se, tak jenom dobře, pokud jste nemetovali, tak mi řekni, kde jste vzali tu věc, že by měli něco dealovat. A taky si nenapsal, z čeho je podezřelý, takže + tvoje chyba, na kterou sis nedával pozor. A ještě dle časového údaje chybí něco, řekl bych že PMka, kterou taky můžeš zveřejnit, ať víme, jestli metuješ nebo ne.

16.11.2020 10:07, naposledy upraveno 16.11.2020 10:12 uživatelem Crazy

Tak mi řekni, kde jste vzali tu věc, že by měli něco dealovat.

 

Hele asi takhle... Na místě bylo cca 5 vozidel s otevřeným kufrem, něco si prostě mezi sebou dával, a my jsme měli nějaké podezření že tam dochází k nelegální činnosti. K RS Haulu jsme jeli na základě obeznámení nějaké IC věci.

 

+ přikládám screeny z řešení

@Kenny15

Ano na TSko chodíme... Ale mohu tě ujistit že při tomto RP jsem s ním na TSku nebyl, bo jsem byl v herní čajovně

 


 

+ se to řešilo na TSku s Darkianem a Radimem...

Kenny15

Hráč

19
16.11.2020 10:11, naposledy upraveno 16.11.2020 10:15 uživatelem Kenny15

Jo, ale víš prd, jestli si mezi sebou dávají buď ledek nebo čínský prach. Dobře, tak jste to zkontrolovali, ale furt tu není ta pointa toho, jestli teda něco dealovali nebo ne. A to že tam bylo pět aut s otevřeným kufrem...si tam mohli klidně opékat buřty, nebo mít nějakou párty, co víš, ale furt nevíme, jestli tam něco dealovali. Ješte by pomohlo to oznámení co došlo, tak co se v něm píše.

Edit - Je sice pěkný, že to řešíš s Radimem, který by si taky zasloužil pár přes pusu ode mě, on ví za co. Kdybyste poslali Darkianovi hlášení co vám došlo, tak by vám to možná i uvěřil, že jste jeli kolem, nicméně by to chtělo vědět, co v tom hlášení bylo psáno, aby šlo tomu porozumět. 

16.11.2020 10:13, naposledy upraveno 16.11.2020 10:13 uživatelem Crazy

Dobře, tak jste to zkontrolovali, ale furt tu není ta pointa toho, jestli teda něco dealovali nebo ne.

 

To bylo IC podezření co jsem řekl Alexovi IC ve vozidle...

Kenny15

Hráč

19
16.11.2020 10:19, naposledy upraveno 16.11.2020 10:20 uživatelem Kenny15

Jo, já ti to nezapírám, jenom je potřeba vědět, co v tom hlášení bylo. To je jedna věc, druhá je ta, že jestli někdo z vás sledoval stream, tak by bylo lepší to říct dopředu, ale pokud došlo to hlášení a vy jste tam jeli, a pak ho zkontrolovali, tak tam je to potom v pohodě, ale je prostě lepší vědět, jestli někdo z Vás ten stream sledoval a věděl kde se momentálně nachází, aby to bylo možno zmetovat. Ale pokud jste sem jeli na to, že vám došla výzva, která by se hodila zde zveřejnit, tak je to potom herně v pořádku.

@Crazy

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~96