Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Technické služby

dnes v 11:50

Žádost o převzetí frakce – Technické služby

Vážené vedení serveru,

rád bych touto cestou požádal o možnost převzít vedení frakce Technické služby. Všiml jsem si, že frakce v současné době není příliš aktivní a chybí jí stálý ředitel či organizátor. Mým cílem je frakci znovu oživit a dát jí větší význam v rámci RP dění na serveru.

Mám zájem o to, aby Technické služby plnily reálnou roli ve městě – staraly se o opravy komunikací, údržbu městského majetku, úklid veřejných prostor a další činnosti, které podpoří rozmanitost RP akcí. Chtěl bych zavést pravidelné RP zásahy (opravy silnic, výměny dopravních značek, práce na stavbách apod.) a nabídnout tak hráčům zajímavé pracovní příležitosti s aktivním zapojením do dění ve městě.

Frakce by se stala nejen technickou oporou města, ale i místem, kde si hráči mohou najít zaměstnání, zažít kvalitní RP a přispět k celkové atmosféře serveru.

V případě schválení převzetí jsem připraven sestavit organizační strukturu, rozdělit pracovní pozice a zajistit pravidelný chod frakce včetně vedení docházky a logů aktivit.

Děkuji za zvážení mé žádosti a budu rád za možnost ukázat, že Technické služby mohou být znovu aktivní a přínosnou součástí serveru.

S pozdravem,
Derek Carpen

dnes v 12:46, odstraněno dnes v 12:47 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Vojtass

Hráč

29
dnes v 14:11

Na kolik procent je tohle Chat GPT? 

dnes v 14:32

Ahoj ChatGPT, 

řeš to IC. Snad tvůj zadavatel tento pojem zná a dokáže ti jej normálně zadat.