Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[PRODEJ] Byt v Montgomery

včera v 21:12

Prodej bytu v Montgomery

Zdravím, prodám menší byt v centru Montgomery. Byt se nachází na hlavní třídě, přičemž vstup je ze zadní uličky. Má celkem čtyři místnosti - předsíň, koupelnu, kuchyň spojenou s pracovnou a ložnici. 

V ložnici se nachází dvojlůžko, noční stolek s lampičkou a police. Kuchyň je spojená s pracovním koutem. Najdete zde psací stůl s počítačem, knihovnu, jídelním stolem se dvěma židlemi a kávovarem a kuchyňskou linku s několika skříňkami a lednicí v rohu. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem se skříňkou a velkým zrcadlem. Byt je ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají klidné a praktické bydlení.

Byt již dlouhou dobu nevyužívám a nechci jej zbytečně držet. Proto jsem se jej rozhodla prodat. Zde můžete najít fotografie jak exteriéru nemovitosti, tak vnitřek a její vybavení - KLIK. Nabídky příjmám pod tímto inzerátem. Při nabídce mi prosím napište své celé jméno, kontakt - nejlépe post.ic a částku, kterou nabízíte. Nejnižší částku, kterou hodlám akceptovat je 2.500.000 Kč. Posléze již můžete nabízet v reakci na ostatní nabídky. Nejvyšší nabídku příjmu.

Lea Santiago

dnes v 15:41

Jack Dreilor

Nabídka: 2.500.000,-

Kontakt: jack.dreilor@post.ic

martiin24k

Hráč

18
dnes v 20:25

Nina Mihalovicova

Ponúkam 2,700,000,-

Post - nina@mihalovicova@post.ic