Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Streaming pravidla


Pavel42

Hráč

27
17.11.2020 13:52

Předem upozorňuji, že pokud už toto pravidlo, nebo jemu podobné existuje a já jsem ho přehlédl, tak mě informujte a zamkněte téma. :)

Vzhledem k tomu, že někteří hráči na serveru vysílají své hraní (což je pro server vlastně dobrá forma propagace) navrhuji pravidlo, které by mohlo alespoň částečně zabránit možnému zmixování. Jednoduše přidat do pravidel podmínku, že vysílání musí mít zpoždění například alespoň 2 minuty. Zabrání se tím aspoň částečně mixování a tím i poté stížnostem.

Prosím o vyjádření děkuji ;)

Florian

Hráč

15
17.11.2020 15:48

@Pavel42 Taky mě napadlo ale ne každý program to umí. Třeba Radeon to neumí a používat OBS které bere víc OBS jak Radeon se mi pak nechce používat. Dobrý nápad ale vlastně dost lidi co streamuji přes Grafickou kartu třeba přes AMD nebo NVIDIA tak mají spolu (Nejsem si jistý jak to má NVIDIA jestli jde nastavit delay).

 

 

17.11.2020 17:22

11. Hráč nesmí informace z OOC využít v IC světě (tzv. Metagaming). PM jsou také OOC chatem a je zakázáno si jejich prostřednictvím zjišťovat IC kontakty, např. telefonní čísla. Stream, screenshot atd. je OOC materiál, pozice, frekvence vysílaček apod. není povoleno využít ICly.

Zde není co vymýšlet, metagaming je zakázán a trestá se. Dokonce je v pravidle streamování zmíněno. Zpoždění streamu by nic moc nevyřešilo, stejně hráč na nějakém místě bude stát déle, než 2 minuty. Zbytečně bychom omezovali streamery, když problémem zde jsou hráči, kteří stream zneužívají. Samozřejmě, že když hráč streamuje pouští se tím do určitého rizika a metagaming se v tomto ohledu často špatně dokazuje, ale na to hold asi žádné rozumné řešení není.

Pavel42

Hráč

27
17.11.2020 19:51

O tomhle vím, právě mi šlo o tu alespoň částečnou ochranu streamerů z důvodu špatného dokazování. Ale pokud to ne každý program umí, tak se nedá nic dělat a mělo by to být asi jen doporučeno, aby se streameři takto sami chránili.

Každopádně asi můžeš dát LOCK.


Powered by LeoSight IFS
LT~42