Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče Michael

1 2



Scor

Hráč

63
17.11.2020 19:33

Zdravím, byl jsem zastaven traffic stopem bez žádného přesnýho důvodu, aneb silniční kontrola. To mi tak nějak přišlo normální, mohlo to sice trošku hraničit s mixingem, ale neměl jsem s tím žádný problém. Poté proběhla lustrace a všechny klasické postupy. Následně dal /do, které se týkalo toho, jestli by mohl vidět zbraň nošenou skrytě. To mi nepřišlo úplně normální, jelikož jako hráč ví o tom, že mám zbraň (což je i vidět, kdy píše o tom, že to je údajně powergaming) a následně se snažil zjistit asi z metru, zda mám zbraň u sebe, což jsem neměl, takže jsem mu odpívdal /do F. Chtěl bych vidět logy kdy používal tyto /do u osob při jiných traffic stopech, protože pokud by to použil pouze v tomhle případě. Tak by se s největší pravděpodobností jednalo o mixing. Budu rád, když by mi napsal Michael proč a případně doložil logy z jiných traffic stopů kde používal tyto /do. Přeji hezký zbytek dne.

Logy: 

Michael

Hráč

19
17.11.2020 20:08, naposledy upraveno 17.11.2020 20:35 uživatelem Michael

Ahoj,

další stížnost, která nemá hlavu ani patu. Jelikož vůbec nevíš, proč jsem si chtěl prověřit přítomnost zbraně. To, že ty píšeš "provokativní" příkaz "/do" ve smyslu "z dálky by to nedokázal poznat" už moje chyba není. Já měl tím pádem podezření, že tu zbraň u sebe fakt máš a jedná se o PowerGaming, což jsem také nahlásil. Ano, jen tak u někoho fakt přítomnost zbraně neověřuji, ale neznáš žádné IC vlivy, které mě k tomu vedly. Takže rada na závěr.. Příště se zcela zdrž zbytečných stížností, které nemají pointu.

S přáním hezkého dne,

Michael.

 

EDIT: Tím chtěl Scor naznačit, že každé zastavení jeho osoby policii bude jasný mixing.

17.11.2020 20:40

Ahoj,

abych pravdu řekl, nerozumím ze stížnosti, oč žádáš. Pokud bychom chtěli dále stížnost řešit, budu tě muset poprosit o dodání logů, jejich screenshot totiž nepovažujeme za důkaz.

Nyní ke stížnosti. Nevím, jaký skin jsi na sobě měl, jakou zbraň jsi měl a kde jsi ji měl v rámci RP schovanou. Proto není možné, abych tuto stížnost nyní vyhodnotil. Pokud při lustraci nedošlo k fyzické prohlídce (k čemuž předpokládám nedošlo), pak s tebou můžu do jisté míry souhlasit, že metrová vzdálenost může být uvažovaná jako "dálka." Pod volnější košili by se malá zbraň schovat dala, bunda by byla o něco jistější. Nedělal bych přesto ukvapené závěry a za power gaming bych tvé počínání neoznačoval (obecně si nejsem jistý, jestli bych toto považoval za PG).

Pokud se situace IC vyřešila a nemáš žádné "reklamace," můžeme stížnost uzavřít. Pokud přeci jen máš zájem situaci dále řešit, lépe mi vysvětli, co po mně žádáš, dodej popis situace (viz výše, ID skinu nebo screenshot, typ zbraně, jestli v autě bylo nalezeno něco podezřelého, proč by si policisté mohli myslet, že máš zbraň, co jsi převážel atd.), dej Michaelovi (a event. Theodorovi) prostor pro vyjádření a já situaci projdu. :) 

Scor

Hráč

63
17.11.2020 21:04

Tahle stížnost je převážně kvůli možnému mixingu ze strany Michaela. Pokud by dodal nějaké logy, kdy při jiných silničních kontrolách kontroluje, zda má osoba zbraň, tak s tím nemám žádný problém.

Neměl jsem u sebe žádnou zbraň, avšak OOC Michael o tom, že mám zbraň a ve většině případu ji nosím ví.  Proto mi připadalo poměrně divné, že by zrovna u mého traffic stopu udělal tyto /do, zatím se mi nestalo, že by tohle někdo udělal při mém traffic stopu.

Sice nevím jaké jsou jeho postupy při traffic stopech, ale pokud byla tohle jediná situace kdy udělal toto /do, tak si myslím, že by se to mohlo považovat za mixing.

Skin, který jsem měl v tuto situaci byl privátní, avšak v /look mám, že nosím volnější košili. Tuto stížnost jsem hlavně podával kvůli tomu, proč by si Michael mohl myslet, že mám u sebe zbraň, když mě zastavil z důvodu silniční kontroly ze, které jsem vyvázl bez jakéhokoliv postihu. Logy můžu případně dodat v soukromé zprávě pro administrátory.

Dál pokud si Pročko myslí, že každé zastavení mé osoby tak bude mixing tak se pleteš, jelikož všechny mé traffic stopy a zadržení proběhli bez žádného problému, krom tohohle.

17.11.2020 21:19

Pokud jsi zbraň u sebe neměl, stačilo napsat "/do ne." Nevím, jak tě znají policisté a jestli mají důvod tě podezřívat, že u sebe nosíš zbraň. Třeba ano, třeba ne. Pokud jsi již byl vícekrát zadržen a někdy se u tebe zbraň objevila, důvod k podezření mají. To tu ovšem zřejmě nemá smysl řešit. Příště raději napiš "na féra /do ne," předejdeš tím dohadům. Pokud totiž napíšeš "z dálky by to nedokázal poznat," zní to, že u sebe zbraň máš, a navádí to policistu k dalšímu zjišťování přes /do. 

 

17.11.2020 22:49
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Michael

Hráč

19
17.11.2020 22:50

Ahoj,

v tomto případě byla zbraň nošena skrytě, ale myslím si, že SedliX to vystihl pěkně.

Raikkonen

Hráč

7
18.11.2020 09:33, naposledy upraveno 18.11.2020 09:37 uživatelem Raikkonen

Pokuď se do toho taky mohu vmíchat, tak bych rád poukázal na to, že je na serveru až moc mixingu, všiml jsem si toho v momentě, když jsem byl policista. Členové PSA, kteří jsou většina jedná velká skupina kamarádů pracují tak že co uvidí OOCčkově na to jde ICčkově, aby jste mi rozuměli tak vám dám příklad. Hráč projede kolem fízla, nic u něj OOC nejde vidět, není to nikdo známý, fízl ho nechá být.. dobrý, možná mu provede kontrolu ale z 99% takových kontrol ho za prvé, neprohledají a za druhé neprohledají ani vozidlo, zkontrolují doklady, zeptaj se tě na povinou a zdar bůh.

Co se stane ale když jde o "známou osobu" nebo když vidí přes attach / status něco podivného? Dejme tomu že je někdo v kufru a stojí na autě přes /glue? Tam čirou náhodou jde po vás každé policejní vozidlo a první co požaduje po zkontrolování dokladů je otevřít kufr, to je ale náhoda že? Co se stane když máme u sebe zbraň? Najednou chtějí zkontrolovat i to co máte u sebe, ale počkat.. proč u ostatních kteří to nemají vidno se tohle neděje? 

V tom momentě se člověk zamyslí a řekne si, jestli ten člověk vážně nemixuje, protože dobrá, jedna kontrola taková okay ale pokuď jste v té situaci, kdy máte zbraň / někoho v kufru nebo cokoliv jiného, jste třeba hledaný, tak si ten fízl najde nějakou možnost vás zastavit. 

Mohu Vás ujistit, že pokuď jste v tý situaci tak každá svatá kontrola budete muset otevírat vůz nebo budete prohledan, nikdy neprojdete silniční kontrolu bez toho aniž by si vás prohledali pokuď máte zbraň, je 100%ní že pokuď něco máte tak vás fízl, který vás zastavil důkladně prohledá a to mě dámy a pánové smrdí mixingem, kdo mi bude tvrdit že ne, tak si sám sobě lže.

 

K případu Michaela, nevidím tam žádné pochybení, má právo slečnu zkontrolovat pokuď by to ale bylo pokaždé, tak tam bych ten mixing klidně i zvážil.

Lofanek

Hráč

31
18.11.2020 12:17

Vyjadrím sa len v krátkosti a stručne.

  • v PSA máme pádne dôvody komplexnejšiu osobnú prehliadku Rose
  • pokiaľ beriem do úvahy klasickú košeľu, ktorú zvyknú nosiť ženy, tak je určite možné vidieť zbraň aj z metra (metro haha lmao slovacci frajirci)
  • tvoje logy, ktoré si zaslal nemusíme vôbec brať do úvahy, keďže sa jedná o screenshot (logy sa dajú jednoducho upraviť cez inspect element), ale to len tak pre info

Lofanek out 🤠

Scor

Hráč

63
18.11.2020 13:07

Myslím, že může být lock, jelikož jsem si pouze myslel, že by to mohl být mixing, avšak pokud byly i další důvody proč by jsi potřeboval mě zkontrolovat, tak s tím nemám žádný problém.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~92