Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

NABÍDKA | 2003 Lexus IS300 2JZ-GTE TRD, VIN: 334

Kaizen

Hráč

47
včera v 23:27

Dobrý den,

nabízím k prodeji (případně výměně) můj Lexus IS300. Sloužil mi jako víkendový vůz, který jsem využívala jenom v hezkém počasí a převážně jenom o víkendech. 

Není to obyčejný Lexus, prošel několika úpravami, které z něj dělají zajímavější kus. Hlavní změnou je motorový prostor, kde je osazen 2JZ-GTE a doplňkové komponenty s úpravou od Toyota Racing Development. Označení VIN pro stát San Andreas je 334.

Sháníte-li auto, které je připravené na další úpravy, na srazy a nebo prostě chcete víkendovou hračku se spolehlivým a ikonickým motorem, tohle vozidlo je pro vás.

Pro detailnější informace či nabídky mě neváhejte kontaktovat prostřednictvím e-mailu: natalya.kovalijova@post.ic

** FOTOGRAFIE A PROTOKOL VOZIDLA **

Natalya Kovalijova

včera v 23:32

Zdravím, za tento lexus som ochotný dať maximálne 10miliónov, keď že ich je 3 prdele a to auto väčšiu cenu nemá. Marton tel.č: 880088

Toto téma právě čte 1 uživatel: ColekSamik