Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Admin - Darewin

1 2

8.12.2025 15:32

Přezdívka: Darewin

Věk: 19 (zachvilku 20 :( )

Zkušenosti: Celkově mám nějaké zkušenosti z pozice helpera nicméně vím že jsou zde i jiné příkazy které by mi nedělali problém se přiučit, co se týče RP a věcí okolo toho tak si myslím že jsou velmi dostačující. V pravidlech se dokážu dostatečně orientovat

Komunikační dovednosti: Jsem čech tudiž mi čeština nedělá moc velký problém myslím si že umím psát česky a komunikovat na vysoké úrovni. Co se týče například angličtiny tak ta mi také nedělá vůbec žadný problém, dokážu mluvit a psát srozumitelně anglicky.

Mám čas: přes týden kolem 5 hodin ( když zrovna není volno nebo něco podobného) Přes víkend mám času požehnaně klidně i někdy celý den.

Další informace o mně:

Ahoj takže jmenuji se Jakub možná mě pár lidí zná pod jménem Darewin nebo Kapes. Myslím si že dost podrobně jsem se představil v mé přihlášce do helper teamu. Můj záměr proč právě přejít do AT teamu je že bych měl zájem celkově více pomáhat hráčům ať už klidně zaučením či reportem. Jednoduše mě to dost láká a rád bych ocenil takovou příležitost získat. Co se týče mé osobnosti myslím si že jsem dost pohodový člověk, nesnažím se mít s někým OOC problémy či jinačí věci. Vím že jsem v minulosti udělal pár prohřešků kterých teď lituji a teď už vím že se nic podobného nestane. Doufám že jsem napsal vše potřebné a dostačujicí. Hezký zbytek dne/večera/rána. Darewin

hanysairlines

Hráč

19
8.12.2025 15:41

Nemyslim si že je vhodné kropit na benzince v mg ale nevadi kolačku život jde dal přece Helper co kropi u PSA stanice no niiiiiiiiic .

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k přihlášce do AT.

matysq

Hráč

13
8.12.2025 15:50, naposledy upraveno 8.12.2025 17:05 uživatelem matysq

Souhlasím, tento člověk by na pozici TGM či admina neměl co dělat, když ještě dělal blbosti během toho, co měl podanou přihlášku do HP týmu, a střílel z Heckleru až moc blízko u PSA stanice z důvodu, že tam byly trojúhelníky, nebo náhodně střílel po ZZS, když si RPili ošetření (a to i během toho, co měl přihlášku na helpera).

jan38

Hráč

67
8.12.2025 16:17

https://medal.tv/games/gta-sa/clips/lzcfszBGBvvx8pW2J

Chovani helpera

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k přihlášce do AT.

Colombo

Hráč

10
8.12.2025 16:33

@jan38 Nejdem obhajovať Darewina a jeho správanie. Ale zbierať si na niekoho dôkazy a potom to retrospektíve využiť tiež nie je vhodné. Ak máš dokumentované porušenie pravidiel, tak to nahlásim v ten moment. Nie o týždeň, mesiac, polrok.. ako sa mi to hodí :) 

jan38

Hráč

67
8.12.2025 16:38, naposledy upraveno 8.12.2025 16:41 uživatelem jan38

Je to mahlasene uz tyden a ticket stoji

Edit: Kde double post?

SilveR

Hráč

54
8.12.2025 16:52, naposledy upraveno 8.12.2025 16:53 uživatelem SilveR

Taktiež ako Colombo, nikoho nejdem obhajovať ale súdiť človeka na základe jeho chýb alebo chovania v niektorý momentoch je dosť pod úrovňou každého. Každý z vás tu je dokonalý a bezchybný(samozrejme). Keby vás ma vaša matka súdiť za všetko čo robíte tak ste dávno v detskom domove prípadne na ulici jak psi. 
Pi*ujete na admin team že je neaktivný alebo furt niečo ale - "Můj záměr proč právě přejít do AT teamu je že bych měl zájem celkově více pomáhat hráčům ať už klidně zaučením či reportem. Jednoduše mě to dost láká a rád bych ocenil takovou příležitost získat." - už nevidíte, keď nemá kilometrovú históriu banov jak ja, tak nevidím dôvod prečo by nemohol dostať príležitosť, každý si za svoje bany môže sám, prečo nedať príležitosť niekomu kto tu históriu zrejme nemá.(Neviem či má či ne, hovorím všeobecne nie len pre Darewina). 

Každý máte príležitosť dať súhlas alebo nesúhlas, to závaží viac ako nejaké vaše klipy.

nexhast

Hráč

12
8.12.2025 18:40

Taky se vyjádřím,nikdo není dokonalej,každý si za svoje bany může sám a pak si uvědomí že to co vlastně udělal je p*čovina,někdo má rád některé lidi z AT týmu víc a některé zase míň,ale proč by tu šanci nemohl dostat? každý jí může dostat,další věc zrovna darewin je na skimu každý den,to stejné samik,aspoň by tam bylo o dalšího admina navíc co tam je když ho člověk zrovna potřebuje(pamatuju si tu dobu když jsem protřeboval někoho z AT týmu a nikdo nikde,teďka už je to samozřejmě lepší)takže ano tu šanci má.

meiner0407

Hráč

6
8.12.2025 19:10

Nevím jestli je úplně dobrý nápad mít v AT člověka co má v cheaterskou minulost (nevím či na mta ale na samp ano) a s tím že občas Darewin přijde na věc pomocí asi šestého smyslu mi taky příjde zajímávé, třeba jsi se ze svých chyb poučil.

Filipkko

Hráč

39
9.12.2025 09:57, naposledy upraveno 9.12.2025 15:38 uživatelem Filipkko

Co tu brecite more, jste dostali od nej owned kamo ci jak? To ze je Helper a kropi je za me vporadku pokud na to ma padnej duvod proc ne 💁‍♂️ Proste tu nebrecte a radsi se podivejte na sebe, polovina z vas je noname a hanys ty se fr uklidni protože ty si dostal zákaz ilegalu za kropeni na potkani. Asi jses urazenej ze si od něj dostal kropku chápu te, možná kdybys nedělal picoviny tak se mu muzes postavit a nebrecet tu pod jeho prihlaskou cauahoj za me by tu admin bejt mohl ikdyz tu aktivni nejsem. Rpil jsem s ním poměrně dlouho a i ilegalni RP docela solidně ovládá. Každopádně hráči co tu psali sracky, zaměřte se prvně na sebe a své chování guys protoze toto je extrem.

E: Jane co waflujes, mel na to padnej duvod, kdyz si hází klacky pod nohy a sere si martyeskej do drzky hold za to ma brát zodpovednost a ne ti brecet v dms.

Vůbec nemas právo se vyjadřovat, to co tu vzniklo je jedna velká picovina ma fera proste je mi u pici nejakej warn xddd ale toto je extrem no cap. Píšeš tu strašný sracky uz od doby co si přišel tak tu nemluv pls.

E2: Věnováno pro hanyse, ses vysmál šašku bo nemáš na to co napsat, jsem ti zavřel hubu jen pár argumentama. Pecka, silný slova používáš ale v kalhotech máš evidentně nachcáno.

KaiserCrowley udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 1.

1 2