Kapitola 1. - Přílet a první práce
Francisco Ramirez přiletěl do San Andreas 11. 8. 2025. Je mi 33 let.
Krátce po příletu se ke mně dostal Tom Smith. Předal mi moje první auto, BMW 135i a rovnou mě nabral do Wolf Company.
Po určité době jsem odletěl na dovolenou. Plán byl krátkodobý, nakonec se z něj staly dva měsíce bez práce a bez povinností. Po návratu v září jsem zjistil že mě na mé dovolené mezitím vyhodili a tak jsem se rychle přepnul zpět do pracovního režimu, protože nečinnost pro mě dlouhodobě smysl nemá.
Hledal jsem práci a Tom tu už nebyl a najednou inzerát D&S Corp nabírá nové elektrikáře. Chtěl jsem to zkusit hlavně kvůli těm penězům. Tam jsem narazil na tři fajn lidi - Jirku, Dericka a Filipa. A tak začala moje první práce po týdnu ve firmě jsem vydělával každej den něco přes milion tak jsem se rozhodl si koupit moje první auto. Byl to Dodge Charger 5.7 V8 - byla to pořádná Americká kára a furt je.
Kapitola 2. - Povýšení a Nová práce
Jirka mě po nějaké době povýšil na Personalistu. Sem tam jsem nabral pár lidí ale najednou z ničeho nic mě ten zmetek dal zpět na zaměstnance, ale moc to nevadilo jelikož jsem furt byl elektrikář a vydělával slušný peníze. Později se k nám do firmy přidal ještě Robert. A jelikož mi Jirka sebral mojí pozici tak jsem se rozhodl si najít další práci a to tentokrát v Heaven Corp. - docela dobrá firma jenom tam nikdo nepracuje.
Kapitola 3. - Osudové rozhodnutí
Po pár týdnech jsem se začal bavit s Derickem. Přemýšlel o založení firmy, ale plán se rozpadl dřív, než se stihl pořádně rozjet. Já jsem mezitím začal počítat s jinou možností. Rozhodl jsem se, že bychom mohli jít k Hasičům. Řekl jsem to Derickovi a Robertovi. Souhlasili. Přihlášky jsme poslali ale nevěděli jsme jestli projdeme.
Přišel e-mail že jsme přijati. Dostali jsme pozvání na pohovor na kterém jsem dostal i pochvalu. A takhle začala naše cesta u HZS
Kapitola 4. - Závěr
Byl jsem vždycky spíš typ člověka, co pomáhá. Proto jsem u HZS zakotvil naplno. Jsme tam dodnes a neplánujeme odcházet. Ve všech ostatních pracích jsem dal výpověď, abych se mohl naplno soustředit na službu.