Nabízím k prodeji vilu své kamarádky v oblasti Richman, Los Santos, ležící na velkém pozemku. Pozemek je ohraničený a vybavený bránou na dálkové ovládání, poskytuje dostatek prostoru a možnost parkování více aut přímo u domu.
Přízemí:
Po vstupu do domu se nachází obrovský obývák s poschodím, který je hlavním centrem domu. Vedle obýváku je velká kuchyně, která slouží pro každodenní vaření a přípravu jídla.
Druhé patro:
Z obývacího prostoru vede schodiště na poschodí, odkud se vstupuje do baru, pracovny, herny, koupelny a 3 ložnic. Bar je součástí horního patra, což umožňuje pohodlné posezení a relax bez narušení přízemního prostoru. Herna poskytuje prostor pro zábavu, pracovna pro práci nebo studium a ložnice jsou prostorné a pohodlné.
Vila nemá garáž, ale velikost pozemku umožňuje parkování více aut přímo u domu.
📍 Richman, Los Santos
🏡 obývák s poschodím, 3 ložnice, bar, pracovna, herna, koupelna, velká kuchyně
🌴 velký pozemek + parkování pro více aut, ohraničený s bránou na dálkové ovládání
Jméno: Natalie Caldwell
Můj koktakt: 681475/natalie.caldwell@post.ic
Fotky vily: Zde
Počáteční cena: 10.000.000,- Kč
Minimální příhoz: 500.000,- Kč
Dokud se mi částka nezalíbí, villu si ponechám.
Nabízím k prodeji vilu své kamarádky v oblasti Richman, Los Santos, ležící na velkém pozemku. Pozemek je ohraničený a vybavený bránou na dálkové ovládání, poskytuje dostatek prostoru a možnost parkování více aut přímo u domu.
Přízemí:
Po vstupu do domu se nachází obrovský obývák s poschodím, který je hlavním centrem domu. Vedle obýváku je velká kuchyně, která slouží pro každodenní vaření a přípravu jídla.
Druhé patro:
Z obývacího prostoru vede schodiště na poschodí, odkud se vstupuje do baru, pracovny, herny, koupelny a 3 ložnic. Bar je součástí horního patra, což umožňuje pohodlné posezení a relax bez narušení přízemního prostoru. Herna poskytuje prostor pro zábavu, pracovna pro práci nebo studium a ložnice jsou prostorné a pohodlné.
Vila nemá garáž, ale velikost pozemku umožňuje parkování více aut přímo u domu.
📍 Richman, Los Santos
🏡 obývák s poschodím, 3 ložnice, bar, pracovna, herna, koupelna, velká kuchyně
🌴 velký pozemek + parkování pro více aut, ohraničený s bránou na dálkové ovládání
Jméno: Natalie Caldwell
Můj koktakt: 681475/natalie.caldwell@post.ic
Fotky vily: Zde
Počáteční cena: 10.000.000,- Kč
Minimální příhoz: 500.000,- Kč
Dokud se mi částka nezalíbí, villu si ponechám.