Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Antiradar

Adlonosram

Hráč

14
včera v 23:02

Antiradar

O co by šlo: Item který by se dal do vozidla jako třeba autokamera, díky kterému byste věděli o blížící se policejní hlídce, která měří rychlost.

Jak by to fungovalo: Jeli byste ve vozidle a náhle by antiradar začal pípat, čím rychleji by pípal tím byste byli blíže k měření rychlosti. Stejně to funguje i v realitě, jen tam vám to říká i semafory kde fotí na červenou a takové věci, ale ve skimu jednoduše, blíží se policejní vůz který měří, bude to pípat a čím rychleji to pípá tím je policejní vůz s měřením rychlosti blíže. Nevím teda či to dělat legální nebo ne, protože v realitě je to legální. NEJEDNÁ SE O RUŠIČ SIGNÁLŮ MĚŘIČŮ RYCHLOSTI ten je nelegální. Toto POUZE UPOZORŇUJE na měření rychlosti. 

Kolik by to stálo, kde by se to kupovalo: Přemýšlel jsem za kredity, cenu třeba 10 kreditů, zase nechci z téhle věci dělat nějakou extra drahou věc, takže bych to držel tu cenu pod 50 kreditů, protože není to nějaká extra drahá věc, cenové podobná jako autokamera. Dalo by se to koupit tady na LeoSight a prostě byste to pak namontovali do vozidla jako autokameru.

závěr: Prosím o vedení LeoSight, aby toto fakt zvážili, protože určitě by to hodně lidí kupovalo a LeoSight by na tom vydělal, též i hráči, protože by měli klid od PSA.

S pozdravem 

Adlonosram

včera v 23:42

To by musel nějaký hráč udělat skrze product modul ve frakci, pokud se nepletu

Redrey

VIP

51
dnes v 00:26

Neviem ako to je momentálne, ale v marci mi bol product antiradar zamietnutý, takže sa pravdepodobne zamietne aj teraz