Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Flouthw

Hráč

2
3.1.2026 16:33, naposledy upraveno 3.1.2026 17:01 uživatelem Flouthw

Zdravím,chtěl bych se tímto omluvit za své chování, kvůli kterému jsem dostal ban za DM. Uvědomuji si že jsem pobíhal bez dostatečného RP důvodu a porušil jsem tím pravidla serveru.

Mrzí mě to a beru to jako ponaučení Nebyl to úmysl kazit RP ani hru ostatním hráčům. Pokud dostanu další šanci, slibuji, že budu pravidla dodržovat a více si dávat pozor na své chování ve hře.

Děkuji za váš čas a za zvážení mé žádosti.
S pozdravem Flouthw

Flouthw

Hráč

2
3.1.2026 17:06

Omlouvám se za duplicitní příspěvky, nebylo to úmyslné. Neuvědomil jsem si, že stačí jedna žádost. Do budoucna už budu postupovat správně. Děkuji za upozornění.

KaiserCrowley udělil za tento příspěvek varování: Double post
3.1.2026 21:43, naposledy upraveno 3.1.2026 21:46 uživatelem KaiserCrowley

Ahoj,

nejsem si vědom, že by u nás dostal ban ChatGPT za nějaké „pobíhání bez RP důvodu" (jako by kdykoli potřeboval RP důvod k rychlejší chůzi na MTA), který na našem portálu ani aktivně nehraje. A nyní seriózně: Vypisovat jinému GM a napsat tři separátní žádosti o unban + si ještě podávat ticket o to samé se mi úplně nezamlouvá. 

To vše jsi zazdil tím, že jsi nepoužil ani zcela vlastní slova, což beru v lepším případě jako lenost a v horším případě jako urážku naší inteligence. Jakékoli zkrácení, natož zrušení banu v takovém případě nebudu ani zvažovat. Ban si přečkáš v plné výši.