Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stiažnosť na Tempestusa a Vlkovoda


pa202

Hráč

39
17.11.2018 20:37

Zdravím,

Zo začiatku by som Vás rád uviedol do deja, takže. Stál som pred úradom a rozprával sa s iným hráčom a v tom sa vo vysielačke ozvalo, že je niekto pod palbou a potrebuje pomoc. Samozrejme že som tam hneď vyrazil a nie sám. Akonáhle sme došli k tým, ktorý boli pod palbou útočníci (Vlkovod a Tempestus za nejakých mexických degenerátov) nasadali do auta a začali uchádzať a ja som sa sám rozbehol za nimi. Ako moje tak aj ich auto vošlo do tunelu, dohnal som ich a urobil som pit manéver (narazil som svojim autom do boku ich auta) a ich to stočilo rovno do steny asi tak v 100 kilometrovej rýchlosti. A tu prichádza dôvod prečo na nich podávam stiažnosť. Obe autá sa ani nehli, čakal som, že sa budú rpiť zranenia, ale zrazu jeden z nich vystúpil z auta. Napísal som do looc chatu nech rpia a oni začali, ale to bolo rpenie ako vyťahovali pušku a začali po mne strielať. Samozrejme som sa snažil utiecť, ale marne pretože ma zastrelili. Následne som si podal report a sledoval ich. Oni tam stáli a uisťovali sa, že za nimi nikto nejde. Následne si opravili auto príkazom a odišli.

To je celý príbeh. Títo admini mi znechutili hranie na tomto serveri a ak to bude takto pokračovať, tak to znechutia aj ostatným. Myslím si, že by za toto mali byť obaja potrestaný.

A pre Vlkovoda a Tempa - Chápem, že chcete urobiť pre PČR RP akciu, ale musíte sa kvôli tomu stávať niekým, koho všetci tak nenávidíme? Zamyslite sa.

A nakoniec - Nemám k tomu žiadne dôkazy, ale verím tomu že sa títo dvaja nezachovajú ako až také veľké svine a priznajú to.

17.11.2018 21:34, naposledy upraveno 17.11.2018 21:35 uživatelem Awoo

Tak zaprvé, kde bylo tvoje Fear RP?

za druhé Pontiac je poctivý železný auto, to se nějakým odrbnutím o stěnu fakt nerozbije do nepojízdného stavu, kdyby to byl čelní náraz neřeknu, ale tys nás vpodstatě jen hodil do spinu a drblo nás to o zeď. pořád jsme pokračovali ve směru jízdy. A tudíž z toho i vyplývá, že připoutaná posádka by asi nebyla uplně rozsekaná na sračky, navíc jsme si střelili před tím kokain. (který u nás i PČR poté našla)

K opravení auta příkazem, tohle je lež. RPil jsem tam dobrých 5 - 10 minut výměnu kola, s heverem a se vším, že pak auto, které kromě prostřelené pneumatiky nebylo nijak radikálně poškozeno protože hej, je to těžkej pontiak a jeden lehkej ťukanec o zeď ho opravdu nerozbije na nepojízdnou srágoru jak po stránce game mechanics tak po realitě. Vzhledem k tomu, že jsem tu výměnu píchlého kola odRPil za rezervu, tak Tempestus hodil fixveh, následně jsem auto omlátil o zeď aby vypadalo pobitě.

Takže Patriku, první si zameť před vlastním prahem, hrát si na hrdinu proti dvoum gangsterům ozbrojeným dlouhými zbraněmi, to mi nejde zrovna moc po common sense / fear RP a potom prosím si stěžuj, ano? Logický postup při takové situaci, kdy dva nafetovaní magoři střílí dlouhou puškou po lidech je zavolat policajty a ne se vrhat sám na vlastní pěst do akce jak akční hrdina.

To mi musíte dát za pravdu.

Tímto bych rád pochválil třeba hráče SumeX, který před náma ujížděl seč mu Q7 stačila a vůbec se nesnažil o nic, jen zdrhnout :)

17.11.2018 21:56, naposledy upraveno 17.11.2018 21:57 uživatelem Rataj

Tvrzení proti tvrzení. Kus pravdy bude asi na obou stranách. Patrik by určitě neměl jako akční hrdina útočit na dva šílený střelce. Stejně tak by VlkoVod s Tempem určitě měli RPit zranění. Co se stalo a nestalo je otázka, v každém případě VlkoVod později také nehrál příliš Fear RP v souvislosti s policejním zásahem (4 těžkooděnci kolem něj a snažil se jednomu vytrhnout zbraň). Stížnost však uzavírám, nevidím tu nějaký příliš závažný problém, než fakt, že RP akce pořádané administrátory se musí pořádně promyslet. To už bylo nedávno zmíněno Radimem a nezbývá mi, než apelovat na všechny kolegy v AT, aby RP akce postavili jako co nejlepší zábavu pro hráče, která nikoho zbytečně nenaštve. Tím nechci úplně shazovat tuto RP akci, která jinak zabavila celý policejní sbor i ZZS na celkem dlouhou dobu a určitě zajistila pro některé hráče nezapomenutelný zážitek. Tím stížnost uzavírám, s VlkoVodem akci probírám na TS a za celý AT se ti omlouvám, že jsi si tuto akci neužil a znechutila ti hraní.


Powered by LeoSight IFS
LT~24