Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Přihláška] MTA Admin - Jablkoo

Jablkoo

Hráč

52
7.1.2026 23:47, naposledy upraveno 7.1.2026 23:48 uživatelem Jablkoo

Opět začnu jako u všech předchozích přihláškách a to, že se jmenuji Petr a již přes čtyři roky na internetu vystupuji pod přezdívkou Jablkoo, za ty čtyři roky jsem měl tu čest se začlenit do báječné komunity a poznat i přátelé. Ovšem měl bych něco napsat o sobě a začal bych tím, že jak již sem psal v minulých přihláškách jsem centrovertní osoba která je buď extrovertní nebo introvertní, to záleží od situace. Ovšem, při řešení reportů tehdy jsem byl výrazně komunikativní.

Z mého pohledu mohu říci (Jako většina), že hraní na počítači beru jako takový útěk od reality a takové odpočinutí od reálného života. Mimo MTA (tedy skima) hraji i jinačí hry ku příkladu mohu uvést (nově lolko), ETS2 občas CS2 a pokud je chuť tak si zahraji i další hry jako farming či hogwarts legacy. K mému osobnějšímu životu mohu ještě dodat, že již pohledávám práci a zkouším se uplatnit jako svářeč kovů v jedné firmě ve městě kde žiji tak doufám, že se to povede již je to v řešení tak doufám, že se mi vydaří. Abych měl říci pravdu při psaní této přihlášky mně samotného nenapadá co bych ještě více o osobě mohl říci.. Více méně vše jsem z reflektoval v předešlých přihláškách.

Co mohu ještě zmínit je, že jsem člověk který si vypěstoval trpělivost, působím jako hodný člověk což i ve skutečnosti jsem avšak umím být rázný a pár lidí to i ví, jako ku příkladu Zlatíček, kokolino a Alexik. (možná se najde i více lidí)

Stále přemýšlím, co více o sobě říci, samotného mne toho více nenapadá, nejsem člověk který píše slohové práce, případně kratší příběh o samého sebe. I když vlastně takových "příběhů jsem již sepisoval třikrát" Přesněji 2x u přihlášky na helpera a u té tření na MTA admina, toto je takový čtvrtý mini příběh avšak který toho moc v sobě nenese, jen to co jsem již zmínil a vlastně jen menší změny které nastaly.

Asi poslední co mohu do přihlášky dodat je, že jsem vděčný za možnosti se stát helperem, více méně spíše více mi to pomohlo odbourat takový blok v komunikaci a nebát se začít konverzaci, za ty celé čtyři roky na skimu které jsem investoval jsem se změnil a Jsem za to vděčný. I přes dva roky na helperovy jsem byl vděčný za možnost pomáhat nováčkům v pochopení funkčnosti serveru a výklad pravidel, konec koncům to byla i připomínka pro samotného helpera aby se vyhnul k porušením pravidlům a takový impulz k přihlížení ostatních hráčů zda-li sami pravidla neporušují, taktéž jsem byl rád za možnost odpovídat na otázky do helpchatu kterých nebylo zrovna málo.

Tuto přihlášku asi uzavřu s tím, že se více neopíši, opsal jsem se dostatečně v předešlých přihláškách a nestalo se v mém životě nic co bych mohl sepsat sem o sobě. To by muselo pár let trvat abych mohl se popsat lépe, detailněji co jsem prožil, zažil.

V co mohu doufat je, že bych s hrdostí odložil modrou kravatku na poličku za úspěšné dva roky práce helpera a s udělenou možností nasadil tu zelenou. A ze svých dosavadních zkušeností je začal uplatňovat dále s možností rozvinutím a ještě větším přínosem. Zda-li by byla ta možnost.

Jablkoo

Hráč

52
včera v 00:24, naposledy upraveno včera v 00:27 uživatelem Jablkoo

Jestli bych mohl požádat o smazání, sepíši to znova tu přihlášku. Formu se mi zbláznilo a všiml jsem si teďka po dohrání hry v lolku, že tam není správný tvar tý přihlášky jen pouze ta poslední část "o mě". Děkuji. Přičemž se omlouvám, za double post.